John Carpenter by rád nakrútil Dead Space film

John Carpenter by rád nakrútil Dead Space film
12:25, 14.10.2022

Americký herec, režisér a skladateľ John Howard Carpenter (74 rokov), sa v jednom z nedávnych rozhovorov opäť vrátil ku téme jedinej videohernej adaptácie, o ktorú by reálne mal záujem.

Strojca kultových hororových filmov ako The Thing a Prince of Darkness doslova povedal; "Áno, Dead Space je jediná hra, ktorá mňa napadne v súvislosti s adaptáciou. Z toho by bol podarený snímok a ja by som ho mohol urobiť." Sám Carpenter sa profiluje do pozície vášnivého hráča videohier a okrem projektov ako Assassin's Creed Valhalla a Fallout 76 spomenul jeho obľúbený diel série Halo a to Infinite. Či sa tomuto pánovi niekde podarí spracovať projekt Dead Space do hranej podoby (zatiaľ sme tu mali len CGI pokusy) je otázkou budúcnosti, ale príliš veľa nádejí by som tomu nedával.

Tak či onak v hernom svete táto značka hlási veľký návrat a už zakrátko nás čaká vydanie duchovného nástupcu Dead Space značky, projektu The Callisto Protocol (2. 12. 2022) a začiatkom budúceho roka navyše aj regulárny remake prvej časti (27. 1. 2023).


DALŠÍ

CGwillWin