Plague Tale: Requiem už je za rohom a prináša ukážku boja s kušou

Plague Tale: Requiem už je za rohom a prináša ukážku boja s kušou
09:25, 11.10.2022

Reklamná kampaň na titul Plague Tale: Requiem vrcholí! Podľa posledných gameplay ukážok vypadá, že sa skutočne máme na čo tešiť a že pokračovanie titulu štúdia Asobo bude stáť rozhodne za to.



V nasledujúcej ukážke, máme možnosť poodhaliť kúsok hrateľnosti so zbraňou na dialku a to konkrétne s kušou. Z videa je vidieť, že kuša nebude len nástroj k zabíjaní nepriateľov ale bude aj súčasťou hry s prostredím, teda puzzlov.

Hra vychádza 18. októbra/října čo je odo dneška presne za týždeň a to konkrétne na platformy PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a dokonca aj na Nintendo Switch ale tu pozor, jedná sa len o cloudovú verziu hry. Dodám, že ak ste vlastníkom Xbox Game Pass služby, hra sa vám automaticky pridá do Game Pass knižnice a vy si ju môžete užiť bez ďalších poplatkov.

Ešte si dovolím menší komentár, povšimnite si, že hra bude dostupná len na novú generáciu konzolí, čo by malo zaručiť dych-vyrážajúci vizuál, ktorý už ponúkol prvý diel, takže na tento aspekt hry sa veľmi teším, čisto next-genových hier sme zatiaľ videli len málo.

DALŠÍ

CGwillWin