Supermassive Games chystají další horor

Supermassive Games chystají další horor
08:00, 05.09.2022

S novinkou přišel sám ředitel vývoje Will Byles, který v rozhovoru pro portál VGC uvedl, že s týmem již pracují na nové hře. Vývoj titulu běží nezávisle na dalším díle Dark Pictures Anthology s podtitulem The Devil in Me, který vychází už 18. listopadu.

Will uvedl, že se studio snaží pro své hororové hry najít nové cesty, kterými by se v budoucnu mohli ubírat. Důvodem pro hledání nových cest je snaha neustále nerecyklovat téma teenagerovských hororů a vyvražďovaček. Nový titul má jít v tomto ohledu jiným směrem, ačkoliv žánr klasického hororu prý zůstane zachován.

Rozsahem bude hra stejná jako aktuální The Quarry. Ostatně se W. sám se přiznal, že ho více baví delší tituly na kterých se podílel než série Dark Picture Anthology, která je spíš epizodní a tvůrci nemají tolik prostoru na vykreslení postav. Ačkoliv k chystanému projektu více neprozradil, na závěr ještě hráče ubezpečil, že nebudou na nový horor čekat dalších sedm let, jak tomu bylo v případě časové pomlky mezi Until Dawn a The Quarry. Reálné datum vydání se má pohybovat mezi roky 2025 a 2026. Držme tedy tvůrcům palce, aby vše běželo jak má.

Jak se vám líbí hry od Supermassive Games? Zkoušeli jste nějaký z jejich hororů nebo dáváte přednost čistému spodnímu prádlu?


DALŠÍ

CGwillWin