Prvních pár záběrů ze seriálu The Last of Us je tady

Prvních pár záběrů ze seriálu The Last of Us je tady
16:44, 22.08.2022

Léto je pomalu v tahu, venku prší což je o důvod víc, proč občas zůstat doma. A HBO to dobře ví, protože se dneska vytasilo se záběry z nově připravovaných seriálů, jimiž se nás pokusí přikovat ke gauči. Začíná to Game of Thrones: House of Dragon (který je online ode dneška) a končí, tradá, The Last of Us. Těch záběrů je asi tak 20 vteřin, ale vzhledem k tomu, že až doteď jsme žádné oficiální neviděli, je to vcelku zásadní.

Z těch pár vteřin se toho sice nedozvíme moc. Hlavní hrdinové jdou po mostě, Joel učí Ellie s pistolí, Ellie šahá na kudlu a pak několik random záběrů. Taková páteční noc v kostce. Ale i těchto pár momentů nám může dát představu o tónu a atmosféře celého seriálu. A vypadá slušně temně, jak by to koneckonců mělo být. Za sebe však musím říct, že ačkoliv si na Pedra Pascala v roli Joela pomalu zvykám, Bella Ramsey je od Ellie typově dost daleko a moc mě nechytila. Ale třeba překvapí.

Co se týče datumu vydání, zatím přesně nevíme, krom toho, že bychom se seriálu na svých obrazovkách měli dočkat příští rok. Do té doby se ale můžete vrátit do světa plného houbovitých zombíků v rámci The Last of Us: Part 1, kterou pro vás recenzuje Filip.

DALŠÍ

CGwillWin