Sherlock Holmes The Awakened dostane remake

Sherlock Holmes The Awakened dostane remake
16:51, 28.07.2022

Ukrajinská spoločnosť Frogwares sa aj cez nepriazeň osudu prebíja krutými časmi ďalej. Ich okupovaná rodná zem trpí pod útokmi cudzej armády avšak, nezlomnosť ducha ženie aj ich produkciu vpred. Autori mnohých podarených videohier tak dnes ohlasujú remake vlastnej adventúry zo série Sherlock Holmes, ktorú v roku 2006 priniesli na PC, a to v podtitule The Awakened.

Tajomný príbeh spájajúci svety Arthura Conana Doyla a H.P Lovecrafta bol už vo svojej dobe jedinečným zážitkom a ten si budeme môcť zopakovať v modernom technickom kabáte. Remake postavený na Unreal Engine 4 bude kompletne prepracovaný (nové animácie, cut scény, ovládanie, mechaniky, dabing, nová kamera atď). Po obsahovej stránke sa dočkáme aj nových príbehových partov, čím sa autori snažia ku hre prilákať aj pamätníkov pôvodnej verzie.

Sherlock Holmes The Awakened je vo vývoji pre PC a konzoly (staré aj nové), vrátane Switchu. Aby však bolo možné proces urýchliť a rovnako tak pomôcť samotným autorom, dielo dostane svoju vlastnú Kickstarter kampaň.

Proč se věnujeme crowdfundingu?
"Za normálních okolností bychom si finance na další hru zajistili sami z prodeje našich předchozích titulů. Ale tato válka na nás neustále vrhá nové výzvy, které pokaždé vyžadují, abychom se zastavili, přeskupili a přizpůsobili. To vyžaduje čas, úsilí a v některých případech i peníze, které by za normálních okolností byly označeny jako prostředky na financování výroby hry.
Většinu obsahu, nových funkcí a příběhu máme zmapovanou a uzamčenou. Původní příběh jsme ale dost přepsali a plánujeme použít zcela nový hlasový projev, takže to všechno teď musíme nahrát a také přeložit od začátku. Vzhledem k tomu, že plánujeme hru uvést na pěti platformách, budeme také potřebovat rozsáhlý čas a zdroje na zajištění kvality. A konečně, tým má další funkce a nápady na vylepšení, které bychom rádi zvážili přidat, pokud bychom měli další zdroje.
Prostřednictvím crowdfundingu můžeme všechny tyto potřeby zajistit a také zabezpečit celkové financování hry s plným vědomím, že nyní máme zaručené prostředky na dokončení hry a zvládnutí všech překážek, kterým bychom mohli v průběhu této války čelit. Tato záchranná síť nám umožní upřednostnit potřeby a bezpečnost našeho týmu při dalším přizpůsobování, aniž by došlo k vykolejení celého vývoje a financování.
A konečně také víme, že máme skupinu oddaných fanoušků, kteří si užívají a podporují naše hry a chtějí nám pomoci, jak nejlépe mohou právě teď. Prostřednictvím Kickstarteru můžeme těmto fanouškům nabídnout možnost zakoupit si naši další hru již nyní a být za svou podporu po právu oceněni ve hře samotné a zároveň jim pomoci určit část finálního obsahu hry a dát jim několik odměn a bonusů navíc." - Sergey Oganesyan, vedoucí komunikace, Frogwares

DALŠÍ

CGwillWin