hw
Xiaomi prináša na trh herný mobil Poco F4 GT

Xiaomi prináša na trh herný mobil Poco F4 GT
14:12, 27.04.2022

Spoločnosť POCO, obľúbená technologická značka medzi mladými ľuďmi, oznamuje globálne predstavenie svojej najnovšej vlajkovej lode - smartfónu POCO F4 GT, ktorý je predstaviteľom špičkového výkonu.

Klik pro zvětšení (Xiaomi prináša na trh herný mobil Poco F4 GT)

POCO F4 GT prináša pôsobivý top výkon s najnovším 4nm procesorom Snapdragon 8 Gen 1, ktorý dopĺňa sofistikovanou technológiou chladenia LiquidCool 3.0, plochým AMOLED displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, magnetickými vyskakovacími tlačidlami a zavŕšený 120W HyperCharge nabíjaním batérie.

„Sme nadšení, že dnes môžeme predstaviť POCO F4 GT. Vďaka nekompromisnému používateľskému zážitku za prekvapivo prijateľnú cenu veríme, že POCO F4 GT bude každodennou nevyhnutnosťou pre všetkých mladých technologických nadšencov, najmä hráčov,“ povedal Angus Ng, vedúci produktového marketingu spoločnosti POCO Global.

POCO F4 GT: špičkový vlajkový smartfón, ktorý ponúka neprekonateľný výkon

Vďaka 4 nm osemjadrovému procesoru Snapdragon® 8 Gen 1 s frekvenciou 3,0 GHz si POCO F4 GT určite získa technologických nadšencov, najmä náruživých hráčov. Výkonná čipová sada zvyšuje výkon CPU o 20 % a výkon GPU až o 50 %. Zároveň POCO F4 GT ponúka plnohodnotnú operačnú pamäť LPDDR5 s rýchlosťou až 6400 Mb/s pre kratší čas načítania spolu s vylepšenou pamäťou UFS 3.1 ROM.

Skutočným testom pre mobilný herný smartfón je správa teploty. Požiadavky na dlhší chod malého zariadenia môžu viesť k zníženému výkonu. Z tohto dôvodu je POCO F4 GT vybavený najnovšou technológiou LiquidCool 3.0, jedným z najpokročilejších systémov chladenia v tejto oblasti. Chladiaci systém Dual VC s plochou 4 860 mm² dokáže znížiť vysoké teploty, čo vyúsťuje do výkonného stroja optimalizovaného na chod pri dlhých herných sedeniach3.

POCO F4 GT sa môže pochváliť prvým 120W HyperCharge nabíjaním od spoločnosti POCO a veľkou 4 700 mAh batériou, ktorú možno plne nabiť za 17 minút. A ak hráči potrebujú viac šťavy uprostred hry, POCO F4 GT v tomto prípade dokáže doplniť batériu na 100 % len za 27 minút4. POCO F4 GT sa vyznačuje nielen rýchlym nabíjaním, ale vďaka funkcii AdaptiveCharge možno optimálne udržiavať životnosť batérie. Táto funkcia zabraňuje prebíjaniu batérie v dôležitom rozsahu 80 % až 100 % nabitia počas celej noci5.

Novinkou mierenou nie iba na hráčov sú unikátne levitujúce magnetické vyskakovacie spúšte, ktoré zvládnu 1,5 milióna stlačení a boli testované vo viac ako 100 populárnych hrách6. Tým je zaistená bezkonkurenčná stabilita, odozva a odolnosť. Na dosiahnutie prémiovejšieho herného zážitku sa podieľa CyberEngine, jeden z najlepších lineárnych motorov dostupných v smartfóne so systémom Android, s viac možnosťami vibrácií. Mimo herného režimu možno spúšť používať aj ako skratku na rýchly prístup na cestách, napríklad skratku na aktiváciu fotoaparátu, nahrávania obrazovky alebo svietidla.

Stlačením tlačidla môžu používatelia zapnúť obrazovku a nechať sa ohúriť najnovším 6,67-palcovým plochým AMOLED a 10-bitovým TrueColor displejom od spoločnosti POCO, ktorý v kombinácii s citlivým 480 Hz vzorkovaním dotyku a až 120 Hz obnovovacou frekvenciou obrazovku úplne oživí, či už hráte hry alebo streamujete seriály. POCO F4 GT tiež pracuje na simultánnom zachovaní presnosti farieb pri slabom osvetlení a zároveň využíva vysokofrekvenčné PWM stmievanie, aby chránil oči svojich používateľov počas dlhých sedení pri obrazovke. Displej POCO F4 GT dosiahol a vyrovnal 15 rekordov vo výkone displeja od spoločnosti Display Mate a je hodnotený ako obrazovka A+.


DALŠÍ

CGwillWin