hw
Xiaomi zahájilo predaj nových produktov

Xiaomi zahájilo predaj nových produktov
08:19, 02.04.2022

Spoločnosť Xiaomi spustila predaj svojej najnovšej vlajkovej lode a v rámci telefónov tak konzumentom ponúka možnosť zakúpiť si verzie Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 a Xiaomi 12X. Keďže sa tu však rozprávame o cenách konkurujúcich prémiovým telefónom od zvyšku "štartovného poľa", Xiaomi sa to celé snaží vykompenzovať bonusom v podobe hodiniek či slúchadiel. Viac už v tlačovej správe pod čiarou.

Klik pro zvětšení (Xiaomi zahájilo predaj nových produktov)

Zachyťte kinematografické zábery kedykoľvek

Séria Xiaomi 12 umožňuje používateľom nahrávať zábery v štúdiovej kvalite bez ohľadu na situáciu, či už ide o náročné svetelné podmienky alebo pohybujúce sa objekty. Všetky tri telefóny sa môžu pochváliť profesionálnou trojitou sústavou fotoaparátov pre všestranné snímanie. Hlavnú úlohu zohráva masívny 50 Mpix širokouhlý fotoaparát s možnosťou nahrávania 8K videa (na Xiaomi 12 Pro a Xiaomi 12).

Xiaomi 12 Pro vyniká najmodernejšou trojitou 50Mpix sústavou kamier, ktorá obsahuje špičkový ultra rozmerný hlavný snímač Sony IMX707. Ten je schopný zachytiť veľké množstvo svetla a rozširuje možnosti pokročilého snímania s rýchlejším zaostrovaním a zvýšenou presnosťou farieb. Xiaomi 12 a Xiaomi 12X sú vybavené 13Mpix ultraširokouhlým fotoaparátom spolu s 5Mpix telemacro fotoaparátom na natáčanie čohokoľvek z rôznorodých perspektív.

Okrem pôsobivého hardvéru, Xiaomi 12 Pro a Xiaomi 12 tiež vylepšujú algoritmy Xiaomi AI. Vďaka inováciám v oblasti umelej inteligencie je pre používateľov zaznamenanie každého okamihu podľa vlastných predstáv, jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. A to aj pri slabom osvetlení alebo rýchlo sa pohybujúcich objektoch. Xiaomi ProFocus inteligentne rozpozná a sleduje objekty, čím zabraňuje rozmazaniu alebo rozostreniu pohybujúcich sa alebo zaclonených objektov. Tieto pokroky zahŕňajú aj funkcie automatického zaostrovania očí a tváre. Funkcia Ultra Night Video využíva vlastné algoritmy spoločnosti Xiaomi na nahrávanie videa aj pri extrémne slabom osvetlení, čo znamená, že náladové a atmosférické zábery sú jasnejšie ako kedykoľvek predtým. Funkcia One-click AI Cinema, ktorá je k dispozícii na všetkých troch zariadeniach, ponúka množstvo kreatívnych možností na efektné úpravy videa, ako napríklad režimy Paralelný svet, Freeze Frame Video a Magic Zoom.

Špičkové spracovanie, bezprecedentný výkon a energetická efektivita

Zážitky používanie tejto vlajkovej lode medzi telefónmi si vyžadujú výkon na najvyššej úrovni. Séria Xiaomi 12 je vybavená pokročilými mobilnými platformami Qualcomm® SnapdragonTM. Xiaomi 12 Pro a Xiaomi 12 sa môžu pochváliť procesorom Snapdragon® 8 Gen 1 - najpokročilejšou mobilnou platformou spoločnosti Qualcomm. Tento procesor je postavený na 4nm výrobnom procese a v porovnaní s predchádzajúcou generáciou1 zlepšuje aj možnosti grafického vykresľovania GPU o 30 % a energetickú účinnosť o 25 %. Zariadenie Xiaomi 12X je zase poháňané výkonným procesorom - Snapdragon® 870 - pre plynulé každodenné používanie, vrátane podpory 5G. Všetky tri zariadenia sú vybavené systémom UFS 3.1 s výnimočnou rýchlosťou načítavania a prenosu dát spolu s pamäťou LPDDR5 RAM s rýchlosťou prenosu až 6 400 Mb/s.

Pre optimálny zážitok je séria Xiaomi 12 vybavená vysoko výkonnými chladiacimi systémami. Tie sú posilnené mimoriadne veľkou odparovacou komorou a viacerými vrstvami grafitu, ktoré ponúkajú špičkové chladiace schopnosti.

Vylepšené zážitky zo zábavy

Všetky tri zariadenia ponúkajú žiarivé zobrazovanie na AMOLED Dot displeji s podporou TrueColor s hodnotením A+ podľa DisplayMate. Pre zvýšenie pocitu komfortu je displej vybavený sklom Corning® Gorilla® Glass Victus® odolným voči poškriabaniu.

Podporuje Dolby Vision®, špičkovú zobrazovaciu technológiu, ktorá oživuje obsah presnými farbami a detailmi. Séria Xiaomi 12 podporuje aj HDR 10+. Xiaomi 12 Pro má certifikát SGS Eye Care Display Certified, ktorá dbá o zdravie zdravie zraku používateľov počas dlhých herných maratónov.

Súčasne je Xiaomi 12 Pro vybavený displejom hodným pre vlajkovú loď. Určuje ho vysoko úsporný 6,73-palcový WQHD+ displej, ktorý využíva technológiu AdaptiveSync Pro. Dokáže inteligentne nastavovať dynamickú frekvenciu vykresľovania LTPO v rozmedzí 1 Hz až 120 Hz v závislosti od obsahu.

Xiaomi 12 a Xiaomi 12X prinášajú doteraz najfarebnejší displej smartfónu Xiaomi s viac ako 68 miliardami farieb na 6,28-palcovom displeji s rozlíšením Full HD+. Oba sú vybavené 120 Hz AdaptiveSync, pre pôsobivo vysoké rozlíšenie, živé a neblikajúce zobrazenie, ktoré vykresľuje každý detail.

Žiadny filmový zážitok nie je naozaj plnohodnotný bez profesionálneho zvuku. Séria Xiaomi 12 je vybavená technológiou SOUND BY Harmon Kardon a vytvára pohlcujúci zvukový zážitok poháňaný technológiou Dolby Atmos®, ktorá poskytuje priestorový zvuk s bohatými detailmi, čistotou a hĺbkou pri všetkej vašej obľúbenej zábave. Štvorica reproduktorov Xiaomi 12 Pro - v podobe dvoch výškových a dvoch basových reproduktorov - poskytuje jasné detaily a pokrýva ohromujúci rozsah zvuku. Xiaomi 12 aj Xiaomi 12X poskytujú vyvážený stereofónny zvuk ideálny pre strhujúce hry alebo videá.

Pre ďalšiu optimalizáciu používateľského zážitku obsahuje rad Xiaomi 12 nadstavbu MIUI 13, ktorá bola globálne vydaná začiatkom tohto roka. Aktualizácia obsahuje rýchlejšie úložisko, vyššiu efektivitu procesov na pozadí, inteligentnejšie procesy a dlhšiu výdrž batérie. Medzi novinky v aktualizovanom prostredí patrí vlastné úložisko Xiaomi Liquid Storage, Atomized Memory, Focused Algorithms a Smart Balance.

Nabíjanie novej generácie

Aby zariadenia radu Xiaomi 12 poskytovali profesionálne filmové či herné zážitky po celý deň, prinášajú rýchlosť a bezpečnosť nabíjania novej generácie. Xiaomi 12 Pro disponuje neuveriteľne rýchlym 120W nabíjaním Xiaomi HyperCharge. S batériou s kapacitou 4 600 mAh plne nabitou len za 18 minút pomocou režimu Boost prináša Xiaomi 12 Pro možnosti nabíjania novej generácie, ktoré držia krok s požiadavkami používateľov2.

Xiaomi 12 a Xiaomi 12X dostali do kompaktného tela batériu s kapacitou 4 500 mAh. Obe zariadenia podporujú 67W káblové turbo nabíjanie. Xiaomi 12 Pro a Xiaomi 12 podporujú aj 50W bezdrôtové nabíjanie a 10W reverzné nabíjanie. Xiaomi 12 Pro aj Xiaomi 12 využívajú technológiu Xiaomi AdaptiveCharge, inteligentný nabíjací algoritmus, ktorý sa učí a prispôsobuje nabíjacím návykom, čo predlžuje výdrž batérie.

Vlajkový výkon zabalený v ikonickom dizajne

Tieto „vreckové filmové štúdiá“ sa vám pohodlne zmestia do dlane vďaka ikonickému dizajnu radu Xiaomi 12 vyvinutého pre používateľa. Tenšie vysokokapacitné batérie šetria vzácny priestor v zariadení. 6,73-palcový displej Xiaomi 12 Pro je zasadený do elegantného rámu so sofistikovanými 3D krivkami. Naproti tomu 6,28-palcový displej Xiaomi 12 a Xiaomi 12X meria na šírku len 69,9 mm a je zvýraznený hladkými krivkami pre dokonalé prispôsobenie sa3. Všetky tri zariadenia sú dostupné v sivej, fialovej a modrej farbe.

Klik pro zvětšení (Xiaomi zahájilo predaj nových produktov)

Vyšperkujte si svoj fitness štýl: Séria Xiaomi Watch S1

Úplne nové hodinky Xiaomi Watch S1 majú klasický dizajn so zafírovým sklom a rámom z nehrdzavejúcej ocele, v ktorom sa nachádza 1,43" AMOLED displej hodiniek. Medzi možnosti remienka patrí klasická koža alebo fluórová guma v rôznych farbách.

Xiaomi Watch S1 Active ponúkajú žiarivo farebný a vysoko prispôsobiteľný športový štýl s maximálnym komfortom. S neustále zapnutým 1,43" AMOLED displejom ponúka kovový rámik ľahkú odolnosť, zatiaľ čo rámik hodiniek je k dispozícii v troch farebných variantoch a na výber je šesť farebných remienkov.

Vďaka celkovo 117 fitnes režimom vrátane 19 profesionálnych režimov, medzi ktorými si môžu používatelia vybrať, sa hodinky Xiaomi Watch S1 a S1 Active dokážu automaticky zapnúť, keď rozpoznajú chôdzu a beh, či už vonku alebo na bežeckom páse. Zariadenia, ktoré sú kompatibilné s aplikáciami Strava a Apple Health, si zachovávajú aj rozšírené sledovanie zdravotného stavu pre komplexnú informovanosť vrátane sledovania saturácie kyslíka v krvi SpO2, monitorovania zdravia žien a vylepšeného monitorovania spánku.2

Hodinky Xiaomi Watch S1 Series podporujú hovory cez Bluetooth, platby cez Mastercard NFC3 a hlasového asistenta Amazon Alexa.4 Na plné nabitie dokáže batéria poháňať 12 dní bežného používania alebo až 24 dní v úspornom režime s možnosťou magnetického nabíjania.5

Od 31.3. bude možné hodinky Xiaomi Watch S1 zakúpiť prostredníctvom oficiálnych predajných kanálov spoločnosti Xiaomi za cenu 229,00 EUR .

Od 31.3. bude možné hodinky Xiaomi Watch S1 Active zakúpiť prostredníctvom oficiálnych predajných kanálov spoločnosti Xiaomi za cenu 169,00 EUR.

Strhujúce tóny, čarovný zvuk: Xiaomi Buds 3T Pro

Zvuk na štúdiovej úrovni vždy prináša bohaté detaily a minimalizované skreslenie. Xiaomi Buds 3T Pro predstavujú inovatívnu kombináciu hardvérových a softvérových pokrokov vrátane 10 mm dynamického meniča s dvojitým magnetom a povrchovou úpravou DLC, ako aj podpory zvukového kodeku LHDC 4.0.7

Xiaomi Buds 3T Pro navyše disponujú až 40dB hybridným aktívnym potlačením hluku.7 Používatelia si môžu vybrať z troch režimov ANC alebo zvoliť adaptívny režim, ktorý umožní slúchadlám automaticky sa prispôsobiť na základe úrovne okolitého hluku.7 Vďaka režimu Transparency môžu používatelia zostať v obraze o svojom okolí aj na cestách.7

Úplne nová funkcia Dimensional audio novej generácie vytvára 360-stupňovú zvukovú kulisu a reprodukuje zvukový zážitok podobný tomu v kine. Keď je nastavený režim sledovania pohybu hlavy, každý jednotlivý zvukový detail si zachová svoju polohu a vytvára verný 3D zážitok, keď poslucháči pohybujú hlavou.7 Vďaka pohodlnému a bezpečnému uchyteniu a možnosti pripojenia dvoch zariadení dokážu slúchadlá na jedno nabitie vydržať až 6 hodín prehrávania alebo 24 hodín s puzdrom.

Od 31.3. bude možné Xiaomi Buds 3T Pro zakúpiť prostredníctvom oficiálnych predajných kanálov spoločnosti Xiaomi za cenu 145,90 EUR.

V zajatí hudby: Xiaomi Buds 3

Spoločnosť Xiaomi tiež oznámila začiatok predaja svojich slúchadiel Xiaomi Buds 3. Xiaomi Buds 3 sú vybavené pokročilou hybridnou technológiou ANC a ponúkajú pohlcujúci zážitok v rytme hudby.

Vďaka trom režimom ANC prinášajú Xiaomi Buds 3 používateľom až 40 dB potlačenia hluku, čím účinne redukujú hluky z okolia, či už pracujete, študujete alebo cestujete. Xiaomi Buds 3 vám tiež umožňujú ľahko počuť okolité zvuky vďaka režimu transparentnosti. Po prepnutí do režimu rozšíreného hlasu môžete počuť čisté ľudské hlasy a vychutnať si konverzáciu s ľuďmi vedľa vás bez toho, aby ste museli vyťahovať slúchadlá.

Slúchadlá Xiaomi Buds 3 sú skonštruované s dvojmagnetovým komponentom N52 a ľahkou cievkou, vďaka čomu poskytujú výnimočnú kvalitu zvuku. Vylepšená konštrukcia slúchadiel do uší prináša zvýšený zvukový zážitok pre hlboké basy s nízkym pásmom a celkovým harmonickým skreslením menším ako 0,07 percenta8, čo vám prináša kvalitu zvuku štúdiovej úrovne.

Vďaka možnosti pripojenia dvoch zariadení vám Xiaomi Buds 3 umožňujú jednoducho prepínať medzi sledovaním filmu na notebooku a zdvihnutím hovoru z telefónu. Vďaka podpore bezdrôtového nabíjania umožňujú Xiaomi Buds 3 až 7 hodín prehrávania na jedno nabitie a až 32 hodín celkového používania s puzdrom9.

Sú k dispozícii v lesklej bielej a karbónovej čiernej farbe a sú ergonomicky navrhnuté tak, aby poskytovali pohodlné a bezpečné nosenie, zároveň sú chránené pred vašimi každodennými aktivitami vďaka odolnosti voči prachu a vode IP55.


DALŠÍ

CGwillWin