Serious Sam: Siberian Mayhem príde tento mesiac

Serious Sam: Siberian Mayhem príde tento mesiac
10:14, 11.01.2022

Zo včerajšieho náznaku ohľadom vydania novej hry do série Serious Sam sa dnes vyliahla akási samostatná veľká expanzia s podtitulom Siberian Mayhem (pôjde o 5 misií). Tá dorazí na Steam 25. 1. 2022 a ponúkne dobrodružstvo na rozľahlej ploche plnej arktického vzduchu.

Prejdite si cestu rozľahlou ruskou krajinou v piatich nových rozsiahlych misiách, ktoré sa odohrávajú na arktickom pobreží, v pustých lesoch, opustených dedinách a v mrazivom meste duchov. K Hordám sa pridáva nová sada nebezpečných nepriateľov a bossov vrátane niektorých z najpokročilejších a najhrozivejších stvorení, aké kedy posvätná séria FPS videla. Uzamknite a nabite nové zbrane, ako napríklad experimentálnu kušu, alebo naskočte do vozidiel od snežných skútrov až po vysoké mechy.

Serious Sam: Siberian Mayhem sa vydal nezvyčajnou cestou: začal ako ambiciózny projekt dlhoročného modderského tímu Timelock Studio, ktorý sa rýchlo vyvinul do samostatného rozšírenia pod vedením spoločnosti Croteam.

Fanúšikovia seriálu Serious Sam si môžu Serious Sam: Siberian Mayhem na službe Steam už dnes, pričom majitelia Serious Sam 4 dostanú pri predobjednávke alebo kúpe po uvedení hry na trh výraznú zľavu.


DALŠÍ

CGwillWin