Spomínate na Limbo? Táto práve vydaná hra vám ho pripomenie

Spomínate na Limbo? Táto práve vydaná hra vám ho pripomenie
08:22, 08.12.2021

Spoločnosť s príznačným názvom Monokel aktuálne vypustila svoj projekt silno inklinujúci ku temnej 2D koláži čiernobielych farieb. Ich White Shadows je dostupný pre PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Viac sa dozviete z nižšie priloženej tlačovej správy.

Vydavateľstvá Thunderful Publishing, Mixtvision a Monokel s potešením oznamujú, že filmová puzzle plošinovka White Shadows vychádza na PS5, Xbox Series X|S a PC za 19,99 USD / 19,99 € / 16,99 GBP. Vstúpte do bohatého a atmosférického sveta, kde hráte za malú Ravengirl, ktorá sa snaží uniknúť z brutálnej dystopie založenej na propagande, ktorá ju stavia na spodok hierarchického spoločenského rebríčka.

Výrazné architektonické formy White Shadows a ohromujúci monochromatický výtvarný štýl spoločne vytvárajú svet tragickej krásy. Je to svet, kde sú lži elity nalepené na jeho stenách, kde sa zvrátené formy zábavy používajú na to, aby udržali každého na jeho mieste, a kde sa zdá, že nádej je mizivá.

Mesto, ktoré sa skladá z rozsiahlej siete veží vystupujúcich z prázdnoty post katastrofickej temnoty na oblohu, je nebezpečným miestom, z ktorého sa naša mladá hrdinka snaží uniknúť. Bude musieť nájsť spôsob, ako sa vyhnúť zubom strojov pripravených rozomlieť ju na prach, preskakovať vratkú infraštruktúru, ktorá premosťuje jaskynnú tmu všade naokolo, a vyhýbať sa pozorným očiam strážcov pripravených zastreliť ju. Na svojej ceste sa dostane na najjasnejšie vrcholy mesta a ponorí sa do jeho najtemnejších hlbín, pričom objaví svoj osud medzi poslednými žijúcimi slobodnými ľuďmi.

"Bola to dlhá cesta, kým sme sa dostali až sem, a nemôžeme byť šťastnejší, že si ľudia konečne budú môcť zahrať hru, na ktorej sme tak tvrdo pracovali," povedal Daniel Wagner, kreatívny riaditeľ a spoluzakladateľ spoločnosti Monokel. "Už sa nevieme dočkať, čo si ľudia z White Shadows urobia a ako sa spoja s pôsobivým zážitkom, ktorý sa im snažíme sprostredkovať."

DALŠÍ

CGwillWin