A nejprodávanějším Resim se stává

A nejprodávanějším Resim se stává
02:02, 11.10.2021

Resident Evil je značka o které slyšel snad každý. Zlá korporace Umbrella, nějaký to svinstvo v injekcích, trocha nepozornosti a bum město zamořené zombíky. Od dob T-viru však uplynul nějaký ten čas a v dnešní době zombie už nikoho úplně vyděsit nemůže. Tak přišli vývojáři se změnou prostředí a novými druhy virů a parazitů a všech dalších možných i nemožných potvor a z hororu u kterého by se dala atmosféra krájet se postupně stala hororová střílečka nebo spíše už jen akční střílečka.

Pak si ovšem tvůrci řekli, že je načase se vrátit ke kořenům a zaskočit na návštěvu na farmu k Bakerovým. A když jsme u nich byli hotovi tak jsme dostali pozvánku na zámek od Lady Dimitrescu, která ohromovala velikostí nejen svojí postavy. Příběhově tedy celá série nabízí více než dost, ale která hra je v historii série nejprodávanější?

Vítězem se stává VII díl s pochybnou rodinkou Bakerových, kterého se v červnu tohoto roku prodalo skoro 10 milionů kusů. Druhé místo následně patří remaku Resident Evil 2, kterého se prodalo 8,6 milionů kusů.

Ačkoliv jsou to úžasná čísla, není Resi nejprodávanější hrou od Capcomu. Tou je Monster Hunter: World, kterého se prodalo přes 17 milionů kopií. Na celý žebříček top her této společnosti se můžete podívat zde


DALŠÍ

CGwillWin