Dying Light 2 Stay Human představuje novou postavu

Dying Light 2 Stay Human představuje novou postavu
10:00, 08.10.2021

A nejen o té byla řeč. Společnost Techland vydala již čtvrtou epizodu svého webového seriálu, ve kterém nechává nahlédnout do kuchyně, kde se již vaří druhý díl Dying Light. Tentokrát je nám představena postava se jménem Lawan. Tu ztvární herečka Rosario Dawson, kterou můžeme znát ze Sin City nebo Mandaloriana. Během nahlédnutí bylo přiblíženo, jakou úlohu bude Lawan mít a jaký je její vztah k hlavnímu hrdinovi příběhu.

Další co epizoda nabídla bylo ohlédnutí směrem k tvorbě hudby. Tu má na starosti Olivier Deriviere, který složil hudbu třeba k A Plague Tale: Innocence. Svůj nejnovější počin chystá ve světoznámém Abbey Road, které je známé asi nejvíce díky Beatles. Hlavní motiv s názvem Run, Jump, Fight, je přitom k poslechu již nyní.

Jen pro připomenutí, zombický parkour vychází 4. února 2022 a to pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch (cloudová verze). Kdo si navíc udělá předobjednávku, dostane exkluzivní digitální Reload Pack s jedinečným kostýmem, zbraní a skinem padáku.

A kdo by se snad již nemohl toho běhu o přežití dočkat, může si zahrát první díl a to nově na Nintendo Switch, kde titul vyjde již 19. října.


DALŠÍ

CGwillWin