Táto prichádzajúca novinka vás nechá zaspomínať na Alenku v krajine zázrakov

Táto prichádzajúca novinka vás nechá zaspomínať na Alenku v krajine zázrakov
10:20, 23.07.2021

Na včerajšom EA Play mňa osobne, viac než remake hry čo si aj tak dobre pamätám, zaujalo finálne predstavenie novinky od švédskeho štúdia Zoink - autorov podareného VR projektu Ghost Giant. Ich prichádzajúci mix žánrov s názvom Lost in Random totižto oživil moje spomienky na sériu Alice od génia menom American McGee.

Len nedávno som o tomto charizmatickom autorovi pripravoval obsiahly retro článok do jedného nemenovaného časopisu a o to viac sa pri pohľade na dielo Zoinku vraciam po boku Alice do jej temnej krajiny zázrakov. American McGee síce v súčasnosti pripravuje (presnejšie sa už roky snaží svojpomocne dokončiť) tretí diel série Alice, ktorý chce následne predniesť pred investorom z EA, firmy ktorá jeho predchádzajúce dve hry vydávala, avšak paradoxne je to práve Lost in Random ako hra so silnou inšpiráciou vo výtvarnej stránke Alice, ktorý ho predbehne a príde na trh už 10. 9. 2021. To všetko vo verziách pre PC a konzoly.

A o čom to celé vlastne je? Najlepšie bude ak si pozriete včera odvysielaný trailer, keďže po boku samotného artu tu hrá prím aj komplexný bojový systém plný taktiky a plánovania.


DALŠÍ

CGwillWin