hw
Bang & Olufsen rozširuje svoje produkty o Beosound Emerge

Bang & Olufsen rozširuje svoje produkty o Beosound Emerge
11:52, 16.04.2021

Exkluzívna spoločnosť Bang & Olufsen pokračuje v produkcii luxusných bezdrôtových reproduktorov s jedinečným dizajnom a po tom ako na trh len nedávno uviedli podarený Beosound Level, prinášajú aktuálne ďalšiu zaujímavú hračičku. Ide o štíhli a výkonný domáci reproduktor v tvare knihy, ktorý vás prekvapí nie len svojím dizajnom ale samozrejme aj dlhodobo udržateľnou kvalitou zvuku či materiálov z akých je vyrobený. Viac o Beosound Emerge sa dozviete z tlačovej správy nižšie.

Společnost Bang & Olufsen dnes uvedla na trh Beosound Emerge navržený Benjaminem Hubertem z Design Agency LAYER, domácí reproduktor se štíhlou siluetou, který přináší bohaté a silné audio zážitky, a hodí se do každého interiéru. Beosound Emerge byl vytvořen s vášní pro hudbu, design a řemeslné zpracování a představuje dokonalou rovnováhu mezi elegantní krásou interiérového doplňku a technickým výkonem reproduktoru, který je navržen k dlouhodobé životnosti.

“Vizí pro Beosound Emerge bylo vytvoření nejtenčího možného reproduktoru, který by díky revoluční konfiguraci ovladače mohl i přes svou velikost stále poskytovat plný rozsah a extrémně plný zvuk. Ať už je umístěn na polici v ložnici nebo v těsném rohu kuchyně, tenký design Beosound Emerge vám umožní rozprostřít hudbu do celé místnosti nebo doplnit vaše stávající reproduktory, aniž by zabíral prostor navíc, “říká Christoffer Poulsen - seniorní víceprezident a vedoucí produktový manažer ve společnosti Bang & Olufsen.
NEUVĚŘITELNĚ ŠTÍHLÝ, PŘEKVAPIVĚ SILNÝ

Beosound Emerge byl navržený ve spolupráci s Benjaminem Hubertem ze zážitkové designové agentury LAYER jako všestranný reproduktor inspirovaný kompaktním tvarem knihy. Štíhlá sochařská struktura připomíná typické malé policové reproduktory, které jsou navrženy tak, aby bez problémů zapadly kdekoliv v domácnosti. Ať už diskrétně zastrčené nebo viditelně vystavené. Byl navržen tak, aby rozprostíral zvuk po místnosti, aniž by zabíral prostor. Beosound Emerge připomíná interiérový doplněk natolik, že se bezproblémově včlení mezi vase knížky a ostatní předměty. Boční panely obklopují reproduktor jako obálka knihy, zatímco přední strana reproduktoru je označena logem společnosti Bang & Olufsen stejným způsobem jako bývá hřbet knihy označen autorovým jménem.

Beosound Emerge Gold Tone využívá taktilní a hřejivé materiály inspirované bytovým interiérem a je opatřen krytem z dubového dřeva, který je obalen tkaným textilem Kvadrat na svém hřbetu. Perlově oprýskaný hliník, eloxovaný ve zlatém tónu, vizuálně zasazuje reproduktor do dimenze luxusu a je díky své zúžené siluetě esteticky příjemný ze všech úhlů. Kryt reproduktoru lze také zvolit v povrchové úpravě vysoce kvalitního hliníku v barvě Black Anthracit s perleťovou mřížkou. Polymerové boční panely mají vertikální vlnitý vzor, který zdůrazňuje tenké linie reproduktoru. Tento citlivý přístup k výběru materiálů zjemňuje samotnou technologii a podtrhává, jak důležité je řemeslné zpracování pro společnost Bang & Olufsen.

„Jako designové studio rádi budujeme dlouhodobá partnerství se značkami, se kterými spolupracujeme, a Beosound Emerge je naší druhou spoluprací se společností Bang & Olufsen. Mimořádně tenký reproduktor byl navržen tak, aby minimalizoval fyzickou stopu a maximalizoval zvukový výstup a byl tak v domácnostech nevídanou prémií. Ve společnosti LAYER věříme, že technologie by měla lidem umět zprostředkovat pocit štěstí, ale nemusí být nutně výrazem sama o sobě, takže pro nás bylo stejně důležité vytvořit nový architektonický formát se silnou sochařskou citlivostí a domácí paletou materiálů, který vynikne na audio trhu, a přitom bez problémů zapadne do domácnosti, “říká Benjamin Hubert, zakladatel společnosti LAYER.

Uživatelské rozhraní Beosound Emerge je intuitivně zakomponováno do horní části výrobku. Tlačítka lze aktivovat jemným dotykem, kde mohou uživatelé pozastavit hudbu, změnit skladbu nebo si snadno vybrat z oblíbených rozhlasových stanic a seznamů skladeb. Úprava hlasitosti je jedinečným zážitkem, který umožňuje krouživým pohybem zesílit či zeslabit hudbu spolu s jemnou smyslovou interakcí.

PLNÝ ROZSAH, EXTRÉMNĚ BOHATÝ ZVUK

Odhodlání společnosti Bang & Olufsen k vytvoření domácího reproduktoru inspirovaného interiérovým doplňkem vyústilo v jedinečnou konfiguraci reproduktoru, který umožňuje plnohodnotný poslechový zážitek v útlém ztvárnění. Aby docílili tohoto stupně akustické kvality, designeři úzce spolupracovali s akustickými inženýry společnosti Bang & Olufsen.

Mid-range (37mm) je namontován v takovém úhlu, aby zachoval úzkou konstrukci Beosound Emerge. Emituje zvuk zepředu spolu s 14 mm měkkým kupolovým výškovým reproduktorem. Výstup (100 mm) basového reproduktoru s bočním vyzařováním je veden na zadní stranu produktu, přičemž celkovým výsledkem je zvuková disperze dostatečně široká natolik, aby zaplnila místnost zvukem. Nízkofrekvenční rozsah je vylepšen vestavěnou technologií aktivní kompenzace místnosti, která upravuje zvukový design pro umístění reproduktoru ve vaší místnosti a zajišťuje bezchybný zvukový zážitek v každém poslechovém prostředí.

NAVRŽEN PRO DLOUHOVĚKOST

Společnost Bang & Olufsen ctí svůj závazek k dlouhověkosti produktů napříč svým protfoliem a stejně je tomu i v případě Beosound Emerge. Reproduktor byl navržen modulárně a poskytuje přístup k novému vyměnitelnému modulu připojení Bang & Olufsen, který byl představen už při uvedení reproduktoru Beosound Level.

Modul byl do budoucna vybaven předním procesorem s dostatečným výpočetním výkonem a technologií konektivity pro přijímání nových aktualizací výkonu a funkcí. Pokud technologie připojení a streamování někdy zastará, lze modul nahradit nejnovějšími technologickými aktualizacemi a tím je životnost reproduktoru zajištěna do budoucna.

ROZŠÍŘENÉ HUDEBNÍ ZKUŠENOSTI

Beosound Emerge lze připojit do již zapojených reproduktorů Bang & Olufsen, aby poskytovaly hudbu po celém domě. Beosound Emerge lze umístit do malé místnosti, aby vyplnil prostor silným a čistým zvukem. Stejně tak jej lze použít k doplnění stávající soupravy reproduktorů v tom samém prostoru a je tak dokonalým společníkem k reproduktorům Beoplay A9, Beosound Balance nebo k jakýmkoliv jiným připojeným reproduktorům Bang & Olufsen.

Pro ještě více pohlcující a působivější hudební zážitek můžete snadno spárovat dva reproduktory Beosound Emerge pro stereofonní poslech. Bezdrátový stereofonní zážitek vyvinutý společností Bang & Olufsen je novinkou, která bude brzy k dispozici u řady reproduktorů, včetně Beosound Balance a Beosound Level. Díky svému miniaturnímu vzezření může Beosound Emerge přinést skutečný stereofonní zážitek domů jako řešení pro stolní počítače nebo jiné menší místnosti, kde je nedostatek místa.


DALŠÍ

CGwillWin