hw
Bang & Olufsen predstavil jedinečný domáci reproduktor

Bang & Olufsen predstavil jedinečný domáci reproduktor
09:36, 08.02.2021

Dánska spoločnosť Bang & Olufsen, ktorá čo do kvality elektroniky rúbe v takzvaných prémiových vodách, aktuálne predstavila Beosound Level. Ide o domáci prenosný bezdrôtový reproduktor, ktorý vás zaujme už samotným dizajnom, ale akonáhle si na ňom pustíte prvé tóny vašich obľúbených "árií", mocnosť artu splynie s výkonom aby spoločne ovlažili vaše sluchy. Ponúka päticu reproduktorov (2x výška, 2x basy a 1x široké pásmo) s automatickým ladením v danom priestore a to všetko pri rozsahu 39-23000Hz. Jeho cena je však rovnako z prémiovej kategórie, keďže ide o výrobok aký vás bude stáť cca 1250 Euro. Viac sa dozviete v priloženej tlačovej správe.

Klik pro zvětšení (Bang & Olufsen predstavil jedinečný domáci reproduktor)

Bang & Olufsen představuje Beosound Level, přenosný bezdrátový domácí reproduktor, jenž přináší impozantní zvuk, bezkonkurenční řemeslné zpracování a modulární design, které zvyšují jeho životnost. Se svým štíhlým designem a zabudovaným zapuštěným držadlem je přenosnost samotnou podstatou Beosound Level. Ať už stojí přímo v kuchyni, leží na stole nebo visí ladně na stěně, reproduktor chytře mění své naladění, aby zajistil výjimečný poslechový hudební zážitek v každé poloze a v každé místnosti.

„Beosound Level je dokonalým reproduktorem pro lidi, kteří chtějí jak flexibilitu, tak i pohodlí přenosného reproduktoru, ale nechtějí kvůli tomu obětovat kvalitu zvuku, ani konektivity na dálku pro dokonalý zážitek z poslechu hudby. Bez námahy spolupracuje se Spotify Connect, Airplay 2 a Chromecastem a díky svému modulárnímu designu zajistíme, že Beosound Level bude poskytovat svůj specifický zvuk i v dalších dekádách“, říká Chritoffer Poulser, Senior víceprezident a vedoucí produktového managementu v Bang & Olufsen.
MATERIÁLY, KTERÉ ZJEMNÍ TECHNOLOGII

Čisté vyznění nadčasového designu od Torstena Valeura bylo vytvořeno ve Factor 5 v dánském městě Strueru. Beosound Level zhmotňuje bezkonkurenční odborné znalosti společnosti Bang & Olufsen v oblasti zpracování hliníku díky perleťovému hliníkovému rámu. Díky použití materiálu, které zjemní technologii a zároveň se hodí do jakéhokoliv interiéru, jsou kryty reproduktorů dostupné v přírodní dubové dýze, která byla ošetřena tak, aby zvýraznila přírodní zrnitost a texturu dřeva. Připomínají tak luxusní skandinávský nábytek, zatímco bezešvá pletená textilie Kvadrat láká na dotek a je vizuálně přitažlivá z jakéhokoliv úhlu.

Díky bezdrátové technologii a stupni krytí IP54 proti prachu a stříkající vodě může být Beosound Level lehce přenášen po domě a můžete jej vzít klidně i na zahradu. Uživatelské rozhraní reproduktoru je hladce integrováno do hliníkového rámu a jeho tlačítka lze aktivovat lehkým dotekem a tím vám dovolit přehrát si bez námahy vaši oblíbenou písničku či rádiovou stanici. Když se přiblížíte k reproduktoru, integrované snímače Beosound Level rozsvítí. Intenzita závisí na tom, zda je den či noc. Poté, co přestanete s reproduktorem interagovat, se jas světla pomalu stáhne a na první místo se opět vrací minimalistický design.

ELEGANTNÍ ZÁŽITEK Z NABÍJENÍ

Když přijde čas nabíjení, stačí použít hliníkovou magnetickou zástrčku, která elegantně zacvakne na zadní stěnu reproduktoru. Tento inovativní design dělá z nabíjení prostou, elegantní a stylovou záležitostí jakou je reproduktor sám, takže můžete klidně nechat svou nabíječku na desce stolu beze studu. Společnost Bang & Olufsen navíc také navrhla volitelný nástěnný držák, který umožňuje nabít reproduktor, i když právě posloucháte hudbu. Zároveň se snadno odpojí od reproduktoru, když se chcete se svou hudbou pohybovat.

ŠPIČKOVÝ ZVUK, KTERÝ JE ZROZEN K POHYBU

Se svými 105 watty hudebního výkonu poskytuje Beosound Level vynikající čistotu zvuku a dynamické basy. Uvnitř se ukrývá pět reproduktorů, z nichž jsou dva dvoupalcové basové, jeden dvoupalcový širokopásmový a dva výškové reproduktory 0,8 palce. Nechybí ani zesilovač s nízkým zkreslením umožňující adaptivní zvuk. Basy jsou schopné 79 dB a 96 dB ve středním rozsahu hlasitosti.

Beosound Level má podporu pokročilých vícekanálových akustických funkcí včetně nové generace aktivní kompenzace místnosti a poskytuje bezkonkurenčních 16 hodin přehrávání na typické nastavení hlasitosti. Je to možné díky inteligentní analýze chování a neustálého upravování spotřeby energie a ladění reproduktoru. Zvuková architektura Beosound Level byla vytvořena tak, aby automaticky upravovala své akustické ladění od 180 stupňů do 360 stupňů podle umístění a vytvářela tak optimální hudební zážitek.

ZLEPŠENÍ ŽIVOTNOSTI SKRZE DESIGN

Bang & Olufsen je známý pro své dlouhověké produkty a s Beosound Level společnost také představuje nové řešení v oblasti boje se zastaráváním technologii, za zvýšení efektivity zdrojů a za prodloužení životnosti. Jako bonus ke svému nadčasovému vzhledu byl Beosound Level modulárně designován pro jednoduchou údržbu, servis a opravy, kdy zákazníci sami mohou provádět jednoduché operace jako je výměna baterie a servisní partneři mají zjednodušený přístup k důležitým součástkám reproduktoru.

Beosound Level přichází s novým vyměnitelným streamovacím modulem společnosti Bang & Olufsen, který bude součástí všech budoucích domácí reproduktorů této značky. Modul je vybaven dostatkem výpočetního výkonu a technologií konektivity, že může přijímat výkonnostní aktualizace a nové funkce po mnoho dalších let. K modulu se lze navíc snadno dostat kvůli výměně nebo znovu připojení k základní desce za účelem servisu. Co se týče technologie konektivity a streamování, pokud by se stalo, že by v průběhu času zastaraly, modul lze vyměnit za nejnovější verzi. Znamená to, že reproduktor vám vydrží i do budoucna díky aktualizacím na nejnovější technologické standardy, aby poskytoval další desítky let hudebních zážitků.

Firma Bang & Olufsen bude pokračovat v produkování jednoduše vyměnitelných předních krytů z nových materiálů a v nových barevných paletách tak, aby se reproduktor mohl vyvíjet spolu s vaším osobním stylem a identitou a zároveň dodával element luxusu v každém interiéru. Aby byl Beosound Level ještě ekologičtější, je tělo reproduktoru vytvořeno z vysoce výkonného recirkulovaného pomyleru.


DALŠÍ

CGwillWin