Tiger Woods podepsal dlohoudobou spolupráci s 2K

Tiger Woods podepsal dlohoudobou spolupráci s 2K
00:35, 17.03.2021

Společnost 2K dnes oznámila spolupráci na exkluzivním obsahu a dlouhodobém partnerství s Tiger Woodsem, jednou z nejznámějších a nejslavnější osobností golfové historie. Kromě toho společnost 2K oznámila uzavření definitivní dohody o koupi HB Studios Multimedia Ltd., vývojáře uznávaného a komerčně úspěšného PGA Tour 2K21, stejně tak jako The Golf Club. Očekává se že akvizice bude uzavřena v prvním kvartálu tohoto roku. Finanční podmínky obou obchodů nebyly zveřejněny.

"Je mi ctí zúčastnit se této příležitosti a těším se na sdílení mých odborných znalostí a poznatků, při budování společné budoucnosti golfových videoher" nechal se slyšet Woods. Woodsovo partnerství se společností 2K zahrnuje práva na použití jeho jména i podoby výhradně ve franšíze PGA TOUR 2K, stejně jako v jakýchkoliv jiných hrách publikovaných společností 2K během trvání partnerství. Woods bude hrát hlavní roli v prostředí videoher jako výkonný ředitel a konzultant PGA TOUR 2K, zatím co 2K bude také partnerem Woodsovy TGR Foundation, která poskytuje oceněné osnovy STEM a programy pro vysoké školy.

"V golfu neexistuje větší ikona než Tiger Woods, stejně jako zbytek světa, jsme byli zarmouceni nedávnou nehodou a přejeme mu brzké uzdravení" řekl David Ismailer, prezident 2K. Byli jsme dychtiví oznámit toto partnerství a jsme rádi, že se připojil k naší sérii PGA TOUR 2K jako výkonný ředitel.

Nejnovější PGA TOUR 2K21 z rukou HB Studios se prodalo již téměř dva miliony kusů. PGA TOUR 2K21 je velmi realistický zážitek simulace golfu, který zahrnuje oficiálně licencované profesionály, hřiště, vybavení a oblečení od PGA TOUR. PGA TOUR 2K21 je postaven na víře, že golf je hra pro každého, ať už jste profesionál nebo hledáte štěstí poprvé.


DALŠÍ

CGwillWin