Roguelike Returnal vďaka SSD disku ponúkne po smrti instantný respawn

Roguelike Returnal vďaka SSD disku ponúkne po smrti instantný respawn
11:32, 26.01.2021

Očakávaná roguelike strieľačka z pohľadu tretej osoby Returnal od vývojárov zo štúdia Housemarque, ktorej dátum vydania sa neodvratne blíži a to exkluzívne na konzolu PlayStation 5.



Mimo to, že hra ponúkne kvalitný 3D zvuk, špeciálne funkcie ovládača DualSense sme sa dozvedeli aj o novinke, ktorú určite oceníte. Tou je takmer instantné načítanie hry po vašej smrti. Ako ste už asi spozorneli, Returnal je roguelike hra, to znamená, že budete pomerne často čeliť náhlej smrti. Bohužiaľ v minulosti toto prinášalo pomerne zdĺhavé nahrávacie obrazovky a s tým spojenú stratu času.

Toto by však nemal byť prípad titulu Returnal, ktorý sľubuje, že po vašej smrti sa budete môcť instantne vrátiť do víru akcie. Funkcia je o to viac pôsobivá ak si uvedomíme, že hra sa odohráva v procedurálne generovanom svete, ktorý bude vždy po vašej smrti iný.

Klik pro zvětšení (Roguelike Returnal vďaka SSD disku ponúkne po smrti instantný respawn)

Na pravdepodobne najambicióznejší titul štúdia Housemarque sa v redakcií patrične tešíme a veríme, že nie sme sami. Zapíšte si pre to do kalendára dátum 19.03.2021.

DALŠÍ

CGwillWin