Focus Home Interactive a Sumo Digital predstavujú svojho Robina Hooda

Focus Home Interactive a Sumo Digital predstavujú svojho Robina Hooda
11:36, 07.08.2020

Anglická spoločnosť Sumo Digital, ktorá si ešte dnes líže rany za nie práve podarený vývoj Crackdown 3, spája sily so známym a posledné roky nesmierne populárnym vydavateľom Focus Home Interactive, aby nám spoločne predstavili zaujímavú multiplayer PvPvE heist značku Hood: Outlaws & Legends.

Hood: Outlaws & Legends je pripravený prísť s rokom 2021 a to na novú ako aj starú generáciu konzol, z čoho už úvodný trailer naznačuje vysoký potenciál hry samotnej. Stredoveké prostredie mixované náboženskou doktrínou a jemnou fantasy vložkou je ostatne stále atraktívnou kulisou a v očiach nás hráčov, o to viac, ak iné firmy do podobne ladených nápadov nemajú chuť investovať čas a ani peniaze.

"Je to vždy vzrušujúci okamih, keď sa konečne dostanete k odhaleniu hry, na ktorej ste tak dlho pracovali za zatvorenými dverami. Pri Hood: Outlaws & Legends bolo a je naším cieľom vytvoriť temné a brutálne prekreslenie legendy Robina Hooda, postaviť mýtus a povery proti ľudskej moci a korupcii. Náš tím tu v meste Newcastle, sú všetci vášniví hráči a za posledných 16 mesiacov sme presvedčení, že sme vytvorili nový zvrat v žánri PVPVE. “ povedal Owen O’Brien, riaditeľ štúdia v spoločnosti Sumo

Klik pro zvětšení (Focus Home Interactive a Sumo Digital predstavujú svojho Robina Hooda)

„Od prvého momentu nás nadchol jedinečný temný vesmír, ktorý vytvorili chlapci a dievčatá zo Sumo Newcastle. Ich legenda okolo Robina Hooda zažije odvážne prekreslenie týchto legendárnych psancov a prinesie do multiplayer žánru niečo skutočne jedinečné. Nemôžeme sa dočkať, kým v nadchádzajúcich mesiacoch ukážeme viac o hre a predstavíme všetky zaujímavé ingrediencie, vďaka ktorým budete môcť aj s vaším online gangom zažiť ten pravý lúpežný stredovek. “ John Bert, COO Focus Home Interactive

Musím povedať, že čiastočný gameplay trailer nižšie nám dáva nahliadnuť do zaujímavej atmosféry okolo legendy slávneho Robina Hooda a ak všetky tie nadšené PR frázy vyššie dostoja aj realite pri samotnom výsledku, myslím že sa máme skutočne načo tešiť.


DALŠÍ

CGwillWin