Chystá sa Marvel's Avengers War Table stream

Chystá sa Marvel's Avengers War Table stream
11:12, 16.07.2020

Crystal Dynamics po boku kolegov z Eidos-Montréal majú ešte nejaký ten čas na ladenie detailov okolo ich akčnej adventúrky Marvel's Avengers (PC, PS4, XOne, Stadia), ktorá príde 4. 9. 2020. V tejto súvislosti pripravujú zaujímavý stream s názvom Marvel's Avengers War Table a rovnako tak aj špeciálny Beta program. Viac o celej akcii sa dozviete z tlačovej správy spoločnosti Cenega.

Klik pro zvětšení (Chystá sa Marvel's Avengers War Table stream)

Společnost Cenega Czech s.r.o. ve spolupráci se společností Square Enix oznamuje, že na 29. 7. 2020 od 19:00 hod je plánován další digitální stream Marvel's Avengers War Table, který přinese nové informace o hře včetně exkluzivního pohledu na připravovaný BETA program, nová videa a obrázky. Stream můžete sledovat prostřednictvím oficiálních stránek hry zde. Hra Marvel's Avengers bude v prodeji od 4. 9. 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky !

Marvel's Avengers War Table přináší premiérový pohled na nové trailery a informace ohledně připravované superhrdinské hry. První digitální stream proběhl 24. 6. a zahrnoval odhalení nového gameplay traileru v hlavní roli s Thorem, detaily o ústředním záporákovi jménem MODOK a zcela nové informace o válečných zónách.

Klik pro zvětšení (Chystá sa Marvel's Avengers War Table stream)

Další stream, který můžete sledovat již 29. 7. od 19:00 hod, přinese nejkompletnější informace ohledně nadcházejícího BETA programu, který startuje již 7. 8. 2020. Hráči se mohou těšit na několik nových videí, které je blíže seznámí s obsahem přístupným v BETA verzi hry, a také budou mít možnost zjistit více o designu a tvorbě hry Marvel's Avengers.

Marvel’s Avengers BETA program startuje 7. 8. 2020 exkluzivně na konzoli PlayStation 4 a bude dostupný pouze pro hráče, kteří si hru předobjednali, až do 9. 8. 2020. Později od 14. 8. dojde k odemčení BETA programu pro všechny majitele konzole PlayStation 4 a pro předplatitele na PC a Xone a poběží do 16. 8. Od 21. 8. do 23. 8. bude BETA program dostupný pro všechny majitele konzolí i PC bez nutnosti předobjednání. BETA program je přístupný pouze pro majitele účtu Square Enix. Hráči se mohou zdarma zaregistrovat zde. Každý, kdo se zaregistruje, získá následně jmenovku Thor v plné hře.

Klik pro zvětšení (Chystá sa Marvel's Avengers War Table stream)

Marvel’s Avengers je epická, akčně-dobrodružná hra z pohledu třetí osoby, která kombinuje originální filmový příběh s hratelností pro jednoho hráče i kooperaci. Dej dohromady tým až čtyř hráčů online, ovládni své mimořádné schopnosti, uprav si rozrůstající soupisku hrdinů a braň Zemi před rostoucími hrozbami.


DALŠÍ

CGwillWin