Na internete prebehlo vyzradenie konca The Last of Us Part 2

Na internete prebehlo vyzradenie konca The Last of Us Part 2
11:45, 27.04.2020

Vrcholom súčasnej generácie konzol a v tomto prípade výhradne platformy PlayStation 4, malo by budúco mesačné vydanie projektu The Last of Us Part 2, ktorý vám nemusím nijako extra predstavovať.

Ďalšia akčná adventúra z dielne Naughty Dog však nabrala odklad na neurčito (Covid-19) a aby tých problémov nebolo ešte viac, nedávno sa začali na internete objavovať aj uniknuté videá respektíve overené informácie okolo príbehu. Tu nastáva priam zlom v zmysle očakávaní fanúšikov, ktorým sa posunutie distribúcie hry samotnej stalo už tak veľkou prekážkou a aby toho nebolo málo, nasledujúce mesiace budú musieť doslova kľučkovať pred vyzradením konca tohto iste prepracovaného príbehu.

Ten je totižto práve prepieraný aj s gameplay dôkazom naprieč rôznymi servermi a táto smutná novinka preto apeluje na vás konkrétne, hráčov čo čakajú na vydanie The Last of Us Part 2. Dávajte si teraz poriadny pozor na aké stránky chodíte a čo tam čítate, pretože pre mnohých sa tento únik stáva ideálnou formou na lovenie klikov.


DALŠÍ

CGwillWin