Vigor začal zbierať peniaze pre fakultnú nemocnicu v Brne

Vigor začal zbierať peniaze pre fakultnú nemocnicu v Brne
17:39, 10.04.2020

Respektíve u nás ale aj vo svete nesmierne rešpektovaná spoločnosť Bohemia Interactive, sa rozhodla pomôcť v núdzi a v súvislosti so súčasnou pandémiou a jej nateraz stále komplikovaným priebehom, priloží takzvane ruku k dielu. Prostredníctvom ich multiplayer akcie Vigor (Xbox One a čoskoro aj na Nintendo Switch) začnú zbierať peniaze od vás hráčov a to vďaka ponuke špeciálneho balíčku “Stay Safe Charity Pack”, ktorý je oddnes dostupný v ponuke hry samotnej. O tom kam táto zbierka následne poputuje sa dozviete v tlačovej správe nižšie.

Klik pro zvětšení (Vigor začal zbierať peniaze pre fakultnú nemocnicu v Brne)

Hráči Vigor se už naučili přežít v poválečném Norsku, ale hrozba celosvětové pandemie nyní dorazila do reálného světa. Za Bohemia Interactive jsme přemýšleli, jak spojit úžasnou hráčskou komunitu Vigor z celého světa a pomoci těm nejodvážnějším. Přišli jsme se “Stay Safe Charity Pack”, který bude možné zakoupit od 10. dubna po omezenou dobu. Veškerý zisk po očištění od nevyhnutelných nákladů poputuje do Fakultní nemocnice Brno.

Brněnská nemocnice se nedávno stala obětí kybernetických útoků, které personálu stěžují práci dodnes. I proto jsme se rozhodli pomoci právě jim. Vybrané peníze poputují personálu, který každý den statečně bojuje za zdraví našich spoluobčanů.

Free Weekend stats.jpg Věříme, že herní komunita ráda pomáhá, již nyní přispívají ke zlepšení situace tím, že zodpovědně zůstávají doma u svých oblíbených her. Rádi také přispívají na dobrou věc. Samozřejmě neodejdou s prázdnou. Za svůj příspěvek získají unikátní roušku, kterou se budou moci vybavit právě ve hře Vigor, kterou vyvíjí brněnská pobočka Bohemia Interactive.

Budeme rádi, pokud pomůžete i vy. Looter shooter hra Vigor je dostupná zdarma na konzoli Xbox One a v následujících měsících vyjde i pro Nintendo Switch. Nejen, že koupí Stay Safe balíčku pomůžete těm, kteří pomoci opravdu potřebují, ale zároveň se přidáte k úžasné komunitě hráčů, kteří si prochází stejnými problémy. Jsme v tom společně!


DALŠÍ

CGwillWin