Oznámeno pokračování hororu Amnesia

Oznámeno pokračování hororu Amnesia
13:56, 08.03.2020

Vývojáři ze švédského studia Frictional Games (krom jiného stojí za hrou SOMA), už nějaký ten pátek, na svém webu, lákali nadšence různými teasery na nový projekt. Téměř nikoho, na základě těchto "indicií", nenapadlo, že by se mohlo jednat o pokračování úspěšné hororové série Amnesia. Až před nedávnem vypustili autoři do světa oznamující treailer, na který se můžete podívat níže v novince.

Amnesia nese podtitul Rebirth a má navazovat na první díl The Dark Descent, z roku 2010. Tentokrát nás vývojáři zavedou s novou hlavní hrdinkou Tasi Trianon do neutěšené alžírské pouště, kde na nás čeká nejedno monstrum. Dle tiskové zprávy, však tím největším nepřítelem, je pro nás čas.

Jestli jste fandové tohoto žánru nebo jste zvědaví, jak se autorům povede vyšperkovat nový díl vězte, že si budete muset počkat do podzimu letošního roku. Hra je avizována pro majitelé PC a PlayStation 4. Zda půjde jen o časovou exkluzivitu nebo si jej na XBOXu vážně nikdy hráči nezahrají si musím ještě chvíli počkat, stejně tak, jako na přesné datum vydání.

DALŠÍ

CGwillWin