Ve Fortnite konečně začala druhá sezóna

Ve Fortnite konečně začala druhá sezóna
08:16, 21.02.2020

Fortnite stále frčí, i když zbytečně dlouhá první sezóna od začátku tzv. Chapter 2, hru dost zbrzdila v popularitě u lidí i streamerů. Každopádně po týdnu teaserů konečně dorazila Season 2 (technicky dvanáctá) a nese se v duchu tajných agentů.

Nese jméno Top Secret a představuje nové dvě frakce, které mezi sebou soupeří. Ghost a Shadow agenti mají každá svá sídla na mapě. Ono nových lokací je požehnaně. Základny jakoby z nějaké bondovky vypadli atd. Novinkou je, že v některých z těchto budov se vyskytují NPC nepřátelé, po jejichž zabití lze získat i nějakou dočasnou schopnost. Horší je, že je třeba dávat pozor kdo je kdo, protože nepřátelský hráč je vždy nebezpečnější.

Samozřejmostí je nový Battle Pass, který obsahuje zbrusu nové skiny. Ty přináší velké novinky, protože třeba Maya nabídne nové customizace, které doposud ve hře nebyly k vidění. Level 100 skin Midas zase na jakoukoliv zbraň sáhne změní ve zlatý skin (král Midas z řecké mytologie měnil vše na zlato). A vypadá to, že se dočkáme i příchodu Deadpoola, kterého můžete zahlédnout v jednom z trailerů. Má dokonce svou sadu challenges. Ono celkově challenge dostali spoustu novinek stejně jako celé menu Battle Passu.

Prostě je co objevovat a Fortnite nepolevuje. Zdá se že se chystají i nějaké kooperativní heisty nebo něco podobného, ale to teprve přijde. Stejně jako je stále ve hře spekulace, že nová ropná plošina vybouchne v nějakém následujícím eventu.

Klik pro zvětšení (Ve Fortnite konečně začala druhá sezóna)


DALŠÍ

CGwillWin