Čo chystá Ubisoft na rok 2020?

Čo chystá Ubisoft na rok 2020?
07:47, 07.02.2020

Francúzka firma "Ubi" si toho do aktuálneho roka stihla preniesť pomerne dosť, zvlášť ak sa budeme rozprávať o čistokrvnej AAA produkcii a jeden by tak čakal, že začnú kalendár 2020 brať útokom už v jeho prvých dvoch tretinách. Podľa aktuálne vydanej finančnej správy, sa však nič také konať nebude.

Prvá vlna ich TOP hier, kde konkrétne figurujú tri značky naraz, totižto nastane až s príchodom jesene teda krátko po tohtoročnom lete. Aj keď nemáme presné názvy, je viac než pravdepodobné, že vôbec prvým titulom bude toľko odsúvaný Watch Dogs: Legion, ktorý mal pôvodne prísť už budúci mesiac ale nakoniec bol odložený na neurčito. Druhým projektom by mohol byť nový Tom Clancy's Rainbow Six prípadne Beyond Good & Evil 2 či Skull & Bones. Isté je, a to potvrdil samotný Ubisoft, že v príprave je jak nový Far Cry tak aj Assassin's Creed.

Späť ešte k spomenutému stavu financií. Ubisoftu sa darí profitovať na digitálnej distribúcii, čoho dôkazom je nárast tržieb cez uPlay, ktoré sú viac než 70% na úseku deviatich mesiacov. Celkový profit a zisk potom odhadli na 456 miliónov eur, z čoho drvivá väčšina vzišla práve z digitálnej distribúcie.


DALŠÍ

CGwillWin