akce
SONY na tohtoročnej E3 opäť nečakajte

SONY na tohtoročnej E3 opäť nečakajte
06:16, 14.01.2020

Už druhýkrát v rade, si spoločnosť SONY neprenajme žiadne výstavné priestory na celosvetovo známom evente E3, ktorým sa mesto Los Angeles každoročne zahalí do plášťa ušitého z tých najnovších videoherných zážitkov.

Mesiace pred nástupom novej generácie konzol, kam spadá aj PlayStation 5, je tento ich krok jasným odkazom na vlastné prezentácie mimo záštity organizácie ESA. Tento fakt pochádza priamo z úst hovorcu spoločnosti Sony Interactive Entertainment. Ten síce oceňuje stále evidentne lákavý žiar E3 ako takej, avšak pre ich súčasnú stratégiu je vraj táto udalosť momentálne nepotrebná.

Je to prinajmenšom zvláštne, tvrdiť (a to je časť citácie samotného hovorcu); že vízia E3 2020 nie je tou správnou na akú sa SONY chce tohto roku sústrediť. Na druhú stranu, evidentne a na hrane prechodu z PS4 na PS5, by asi bolo zbytočné čokoľvek tajné odhaľovať necelého pól roka pred Vianocami, kedy sa očakáva zahájenie predaja PS5. Launch ponuka hier totižto nebude tradične tak početná, aby si to mohli dovoliť.


DALŠÍ

CGwillWin