World of Tanks: Mercenaries přináší zpět oblíbené tradice

World of Tanks: Mercenaries přináší zpět oblíbené tradice
20:22, 29.11.2019

Dny jsou chladnější, ale ve hře World of Tanks: Mercenaries se můžete zahřát. Vývojářský tým z Wargaming West usilovně pracoval na tom, aby do konce roku dodal více obsahu než vášnivým tankerům po celém světě. Aktualizaci 4.12 26. listopadu doprovází několik úžasných nových tanků s omezeným časem nákupu. Ve hře se objevuje samozřejmě i Black Friday končící tradičním Díkuvzdáním a krocaní hostinou plnou in-game dárků.

Hráči, kteří se do hry připojí v průběhu víkendového díkuvzdání, obdrží v první bitvě pětinásobné XP. Na Cyber pondělí pak dostanou o 25 % stříbra a XP v průběhu celého dne.

Ve World of Tanks: Mercenaries, jsme přivítali limitovanou edici tanků. Trojice nových vozidel se objeví postupně od 29. listopadu do 2. prosince.

- Ragnarok T-34-100 – Československý tier XIII Medium tank T-34 přichází exkluzivně na konzole se 100 mm automaticky nabíjeným dělem.

- Hydra IS-6 – Na konzolích exkluzivní těžký tank ze Sovětského svazu opět v tier XIII s velmi výkonnou hlavní BL-13, která způsobí poškození 440 s vynikajícími hodnotami penetrace.

- Minotaur KV-5 – Další konzolová exkluzivka, těžký tank ze SSSR TierXIII je vybaven dělem Zis-24, díky němuž je schopen prorazit silnou zbroj.

Prosinec přijde ještě s jednou vychytávkou, o níž nás mnoho hráčů žádalo. Slavná strategie v reálném čase Tank Commander se vrátí od 10. do 16. prosince a milovaný mód Winter Toy se navíc zdarma vrátí k hráčům PlayStation a Xbox do konce roku.

Fanoušci real-time strategií se zamilují do jednoho z nejoblíbenějších módů ve WoT: Mercenaries. Hráči převezmou velení devíti tanků se strategickým pohledem z ptačí perspektivy. Tanky půjdou samozřejmě ovládat ve skupině i jednotlivě a hráč se bude snažit porazit protivníka. Hraní RTS módu půjde dokonce až ve skupině pěti spoluhráčů.

Nakonec ještě zábavná tečka, milovaný a úžasný Toy Tank Mode se vrací na čas na zimních prázdnin. Užijte si jízdu s hračkou tanku, s níž budete jezdit přes všelijaké vánoční překážky.


DALŠÍ

CGwillWin