Autori Virginie predstavili nový projekt

Autori Virginie predstavili nový projekt
07:17, 18.11.2019

Hra akú by spravil David Lynch. Touto dnes vystrihnutou citáciou, som pred viac ako troma rokmi pasoval atmosférou jedinečný projekt Virginia za hit daného obdobia a aj dnes, s istým dostupom času, si za týmto výrokom stojím. Preto mám tú česť vám k dnešnej rannej/večernej káve servírovať novú hru od autorského tímu Variable State, s dosť sugestívnym názvom Last Stop.

Od spomínaného príbehu z mestečka Virginia sa ani v tomto prípade zase tak nevzdialime. Opäť pôjde o spletitú linku mysteriózneho deja, kde si užijeme hneď trojicu poviedok prepletených do jedného finále. Spomínaným autorom, ktorým vydavateľa bude mimochodom robiť známa Annapurna Interactive, sa evidentne zapáčil sterilný grafický art použitý u Virginie, keďže aj Last Stop pobeží na identickom engine.

Tentokrát si však dáme naratívnu adventúru z tretej osoby zasadenú do oblasti Londýna. Hlavný hrdinovia dostanú kompletný profesionálny dabing a na záver to najlepšie. O orchestrálny zvuk sa postará známy skladateľ Lyndon Holland, ktorý soundtrack nahráva za asistencie Pražského Filharmonického Orchestru.


DALŠÍ

CGwillWin