Microsoft Flight Simulator bude zobrazovať reálne počasie

Microsoft Flight Simulator bude zobrazovať reálne počasie
16:13, 25.10.2019

V súčasnosti je možno Cyberpunk 2077 vôbec najočakávanejšou videohrou v pravom slova zmysle, ale ak by sme túto kategóriu obrátili smerom k technickej stránke, respektíve k čo najväčšiemu vyobrazeniu reality, ťažko by akákoľvek hra bola schopná prekonať Microsoft Flight Simulator.

Nová verzia lietania po celom svete od Microsoftu, sa od prvého ohlásenia nedá nazvať nijako inak, než úžasným dielom. O to zvlášť ak ste milovník aviatiky a nemáte práve extra financie na pravidelné brázdenie atmosféry. Rok 2020 vám za predpokladu vlastníctva slušného PC alebo nového Xboxu, ponúkne príležitosť precestovať celý svet a cítiť sa ako skutočný pilot (plus mínus). O to viac ak vám teraz poviem, že autori zo štúdia Asobo do svojej hry integrovali reálne vyobrazenie zmeny počasia, či polohy slnka a hviezd, tak ako sa v danom období veci reále dejú.

Vývoj počasia berú celkovo neskutočne vážne, ostatne je to aspekt, ktorý dokáže každý jeden let poriadne zdramatizovať. Nachystali si preto pre nás unikátnu formu 3D dažďu, ktorý je schopný hneď niekoľkých vrstiev rozptylu a navyše, nepôjde len o nejaké kozmetické veci, keďže nepriaznivé počasie má mať priamo dopad aj na schopnosť lietadla prerážať atmosféru. Okrem vody čakajte aj jej ekvivalent v podobe hmly, zmrznutých nánosov a ďalších dôležitých faktorov. Kto by sa však nechcel topiť v prílišnej realite smutného a nebezpečného počasia, môže si pre svoj let nastaviť také podnebie, aké mu zlepší náladu. Viac sa môžete dozvedieť priamo od autorov nižšie.


DALŠÍ

CGwillWin