Battlefield V míří do Pacifiku

Battlefield V míří do Pacifiku
15:48, 23.10.2019

V první řadě se pohodlně usaďte a vychutnejte si níže přiložený trailer. Takový trailer totiž měl být při představení Battlefield V před více jak rokem. Ať už to zní jakkoliv na dnešní dobu podivně, nejsou v něm žádné ženy, nejsou v něm lidé s protézami...je v nich pouze hnus a zákeřnost války.

Nová tzv. Kapitola 5 zavede hráče už 31.10. do okolí Tichého oceánu a představí dvě nové frakce. Amrické vojáky a imperiální armádu Japonska, to včetně nových zbraní a jak bylo vidět v traileru Katany! Dále hráče čekají nová vozidla, letadla, dva noví eliti, nové výzvy atd.

Klik pro zvětšení (Battlefield V míří do Pacifiku)

Co je úplná pecka jsou nové mapy. Iwo Jima je ikonický ostrov druhé světové války a bitva se zapsala do povědomí slavnou fotkou. Fanoušci čtvrtého Battlefieldu určitě pookřejí při zprávě, že mapa Pacific Storm vychází z tamní mapy Paracel Storm. Třetí mapa Wake Island dorazí v prosinci.

Nejlepší je, že tento nový obsah dostanou všichni majitelé BFV zdarma už 31.10. Kdo hru nevlastní bude moci vyzkoušet v rámci free víkendu 1.-4.11.2019.


DALŠÍ

CGwillWin