Warframe má konečně intro a další novinky

Warframe má konečně intro a další novinky
08:08, 08.07.2019

Warframe mělo o víkendu svůj tradiční TennoCon, kde se fanoušci této velice oblíbené hry sejdou na jednom místě. Samozřejmě na tuto akci si připravují pokaždé vývojáři spoustu novinek a letošní ročník nebyl výjimkou, ale hezky popořadě.

Warframe vyšlo v roce 2013 a jelikož se jednalo o nízko nákladový experiment menšího studia, tak samozřejmě neměl žádné super intro, které hráče posadí na zadek ještě než vůbec začne hrát. Teď, šest let po vydání, přesně takové intro hra dostala. Nevím zda se to stalo už někdy v minulosti, ale šest let po vydání dostat intro, to se moc hrám nepovede. Intro je nesmírně povedené (a to nemusíte být fanoušky hry) a režíroval jej Dan Trachtenberg, který je fanoušek Warframe a mimo jiné natočil povedený 10 Cloverfield Lane, epizodu Black Mirror (Playtest) a pracuje na filmu Uncharted.

A teď pár dalších novinek, které byly představeny nebo opět zmíněny na TennoConu. The Duviri Paradox je nové rozšíření, které přinese zbrusu novou frakci nepřátel a také mounty, na kterých se půjde pohybovat po nové otevřené lokace Planes of Duviri. Trailer na toto rozšíření je hodně atmosférický a zvláštní.

Dalším rozšířením je The New War. Toto se zaměřuje na samotný příběh a lore hry tzn. že se jedná o čistě příběhový obsah.

Dále byl představen druhý Battle Pass, ve kterém plněním Challenges hráči postupují tiery a odemykají exkluzivní odměny, které lze získat pouze během příslušného období.

Hodně očekávání vzbuzuje také rozšíření Empyrean, které ještě loni neslo název Railjack. Toto bude celkově herní rozšíření, protože hratelností půjde o takové "hvězdné války". Ano budeme ovládat vlastní loď jménem Raijjack a užívat si plnohodnotné vesmírné souboje a zkoumání hvězdného systému. Loď si půjde upravovat, prostě trochu to vypadá na další hru uvnitř Warframe. Mimo jiné ukázali tvůrci něco málo z budoucnosti. Nová generace konzolí se blíží a Warframe nezůstane pozadu - nové stíny, odlesky atd. Trailer na Empyrean byl prezentovaný na letošní E3.

Zde je záznam hlavní konference s komentářem populárního streamera CohhCarnage, který je fanouškem Warframe. V něm je vidět Emyprean v akci a také grafické upgrady (cca. na 35 min)


DALŠÍ

CGwillWin