Rozšíření Empyrean pro Warframe dorazilo na Switch

Rozšíření Empyrean pro Warframe dorazilo na Switch
12:12, 17.01.2020

Neustále se vyvíjející střílečka Warframe dostala koncem roku velké rozšíření Empyrean na PC, Xbox a PlayStation. Hráči na Nintendu Switch si musí vždy počkat o něco déle, protože port na přenosnou konzoli vyžaduje víc práce. Tento týden se však dočkali a Empyrean je dostupný i na hybridní konzoli.

Hlavním tahákem rozšíření jsou vesmírné kooperativní souboje v lodích Railjack, kterou si hráči nejdřív musí postavit. Samotné souboje jsou pak pro 4, přičemž ty čtyři hráči obsluhují jednoho Railjacka. Mise pak mají různé cíle od ničení nepřátel po ničení asteroidů. Vše se dá levelovat atd. prostě to co se čeká. Každopádně je to diametrálně odlišné rozšíření od ostatních a proto je pro hru tak důležité.

Jako omluvu hráčům na Nintendu Switch (Warframe nemá cross-save) za lehké zpoždění obdrží všichni 7 denní booster kreditů. Každopádně se mi zdá, že se časový rozdíl mezi vydáním PC > X/PS > Switch snižuje, takže se třeba někdy dočkáme simultálních releasů a možná (kéž by) i nějaké té cross-save podpory, která třeba ve velmi blízkém Destiny 2 funguje výtečně.


DALŠÍ

CGwillWin