hw
Zalman prichádza s obojstranne podsvieteným ventilátorom

Zalman prichádza s obojstranne podsvieteným ventilátorom
11:19, 21.05.2019

Ani spoločnosť Zalman sa v našej sekcii noviniek neobjavuje pod práporom nejakej premiéry, ostatne nie je tomu ešte ani mesiac, čo som vám ja osobne ponúkol test hernej myšky od rovnomennej spoločnosti. No dnes, sa budeme krútiť okolo toľko potrebného ventilátoru, bez akého by dnes nemohlo fungovať žiadne PC. Spomínaná značka prišla v tomto smere k zaujímavému a efektnému riešeniu obojstranného RGB podsvietenia a to v súvislosti s novinkou ZM-RF120. Nasleduje tlačová správa.

Zalman rozšiřuje nabídku ventilátorů chlazení o nový model ZM-RF120

Nový ventilátor řady Z-Spectrum s označením ZM-RF120 zajistí optimální průtok vzduchu, spolehlivý provoz a především efektní oboustranné spektrální RGB LED podsvícení. ZM-RF120 promění každou skříň v atraktivní a originální kus hardwaru.

Klik pro zvětšení (Zalman prichádza s obojstranne podsvieteným ventilátorom )

Ventilátor chlazení Zalman ZM-RF120 má průměr 120 mm, předinstalované antivibrační podložky, 4pinový konektor, odolná hydraulická ložiska a především oboustranné efektní RGB LED podsvícení. Nový ventilátor nese zřetelný rukopis značky ZALMAN. Vyznačuje se vysokou kvalitou provedení a použitých materiálů s deklarovanou odolností 40 000 provozních hodin. Sedm lopatek ventilátoru v odolném černém rámu v originálním designu ZALMAN je uloženo na hydraulickém ložisku, které garantuje tichý chod bez zahřívání, je odolné nárazům i vibracím, má vysokou spolehlivost a odolnost.

Klik pro zvětšení (Zalman prichádza s obojstranne podsvieteným ventilátorom )

Rám ventilátoru je z obou stran osazen efektním spektrálním RGB LED podsvícením, které rozehrává světelnou hru plnou jasných, kontrastních barev. Pokud nejsou ventilátory připojeny přes ovladač, 4pinové propojení zajistí automatické spouštění ventilátoru a rozehraje plné spektrum barev v automatickém režimu.

Cena a dostupnost:

Ventilátor ZM-RF120 bude dodáván předinstalovaný ve vybraných typech skříní ZALMAN. Samostatně bude k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a specializovaných prodejen ve druhé polovině roku 2019. Doporučená koncová cena bude 249 Kč včetně DPH.

Technické údaje Zalman ZM-RFD120
  • Rozměry: 120 × 124 × 25 mm
  • Ložiska: Hydraulická
  • Hmotnost: 162 g
  • Otáčky: 1 500 RPM
  • Průtok vzduchu: 35 CFM
  • Hlučnost: 25,6 dB(A)

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin