Horor Dollhouse odhaľuje pozadie príbehu

Horor Dollhouse odhaľuje pozadie príbehu
15:46, 07.02.2019

Duo spoločností, menovite SOEDESCO ako producent a Creazn Studio čoby vývojár, sa ešte koncom minulého roka pochválilo prípravami na zaujímavý horor z prvej osoby s názvom Dollhouse. Grafickým artom upravený Noir efekt sa tu má skĺbiť s prepracovanou dejovou linkou a sériou temných momentov, ktoré povolia nejeden zvierač. Dnes, sme sa konečne dočkali aj úvodného videa a musím uznať, že po stránke atmosféry sa Dollhouse (PC, PS4) zatiaľ javí ako potencionálna bomba.

Vitajte v bizarnom svete Dollhouse. V režime pre jedného hráči preberieme totožnosť tajomnej Márie. Kedysi bola známa ako "Najväčší detektív svojej doby", ale teraz trpí amnéziou a zúfalo sa snaží dostať späť svoje stratené spomienky. Všetko, čo si dokáže ako tak vybaviť je bolestivý obraz jej zomierajúcej dcérky.

 

Mária je zrazu uväznená v zlovestnom dome, kde sú dvere zamknuté, hodiny stoja a prach na nábytku neprezrádza prítomnosť ľudského tepla. Aby unikla pred touto pascou, musí nájsť cestu medzi realitou a fantáziou, to všetko s cieľom pochopiť ako zomrela jej dcérka. Musí byť však opatrná, pretože ju z kúta domu pozoruje niečo znepokojujúce a temné.

 Kľúčové prvky hry:
  • Nechajte sa prenasledovať mrazivou temnotou a zložte kúsky stratených spomienok do celistvého obrazu.
  • Prispôsobte a upravte si hlavnú postavu pomocou až 40 špeciálnych schopností.
  • Preneste svoje vedomie do hlavy nepriateľa a pozorujte dom jeho očami.
  • Hra sa neustále mení vďaka konceptu procedurálne generovaného prostredia.
  • Skúste multiplayer režim, kde má každý jeden hráč inú úlohu, a ktorý vám ponúkne 14 postáv s odlišnými schopnosťami.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin