Na Xboxu odstartoval výprodej pro Gold členy

Na Xboxu odstartoval výprodej pro Gold členy
10:38, 16.11.2018

U nás v Čechách je to asi neuvěřitelné, ale Černý pátek je jenom jeden, ačkoliv se nás prodejci snaží celý rok přesvědčit, že pátek je i celý týden a takové nesmysly. Xbox jakožto americká společnost samozřejmě tento svátek konzumu drží a přináší zajímavé slevy na jejich digitálním obchodě.

Mezi ty nejzajímavější bych rozhodně zařadil Black Ops 4 za 1259Kč a nebo Destiny 2: Forsaken Legendary Collection za 1079Kč (tato edice obsahuje úplně vše pro Destiny 2 včetně předchozích DLC). Další slevy jsou třeba RDR2 Special Edition, která se dostala pod dva tisíce, ale otázka zda ingame bonusy za to stojí nad rámec základní hry (ta má obsahu tak jako tak mnoho). Assassin's Creed Oddyssey do slevy dal šíleně drahou Ultimate Edici a místo 2999Kč stojí 2249Kč. Asi největší sleva je nejnovější Tomb Raier, který díky svému neúspěchu padl na 899Kč. A pokud nejste fanoušky Game Passu, tak Forza Horizon 4 za 1162Kč není také k zahození. Pro fandy sportu Fifa a NBA mají 40% slevu.

A to je pouze stručný výběr těch nejžhavějších titulů, slev je tam opravdu hodně a kdo lačníte po nějaké nové hře, mrkněte sem.


DALŠÍ

CGwillWin