Druhé okno na hraní Fallout 76 B.E.T.A.

Druhé okno na hraní Fallout 76 B.E.T.A.
09:42, 25.10.2018

Mysleli jste si, že předobjednávkou Fallout 76 na Xbox One si zahrajete hru dříve než ostatní? Tipuji, že ano, protože tak to bylo prezentováno na všech reklamních materiálech. Pokud jste tak učinili, tak jste v tuhle chvíli možná dost zklamaní, protože to co Bethesda předvádí se zatím snad u "předobjednávkové" bety nestalo.

První herní okno trvající 4 hodiny bylo 23., ano to byl datum prezentovaný jako start B.E.T.A.. Jenže to herní okno bylo vhodné pro časové pásmo v Americe. Evropani a my u nás jsme mohli hrát mezi 1:00-5:00, což pro pracující je naprosto vhodné hrací období. A pak včerejší den bylo naprosté ticho a večer Bethesda představila další herní okno.

To okno je určené až na sobotu a to v našich časech od 0:00 do 2:00. Což se o víkendu samozřejmě dá, ale pouhé dvě hodiny hraní je docela málo na hru typu Fallout. Zdá se, že vlna nevole na Twitteru Bethesdu trochu nakopla a později zveřejnili další okno. To poprvé je v hodinách vhodných pro Evropany. Mělo by vycházet na neděli 18:00-20:00. Opět dvě hodiny hraní.

Samozřejmě chápu, že se jedná o beta test. Že hra nemusí běžet po celou dobu. Že bude rozbitá a že chtějí zatížit servery co nejvíce. Ale propagování, že si "zahrajete" už 23., když pro Evropu se jedná o nesmyslné hodiny v noci. To už zavání zavádějící reklamou. A to se mi nelíbí. V sobotu se pokusím odtrhnout od Red Dead Redemption 2 a hru zahrát, ale stejně si myslím, že Bethesda nevybírá hodiny, aby opravdu zatížila servery. Lidé co se do hry dostali byli povětšinou nadšeni. Ale celá tahle akce budí nějak moc otazníků na to jak si je Bethesda jistá svým serverovým backendem. Uvidíme jak to bude vypadat v úterý, kdy beta startuje i na PC a PS4.


DALŠÍ

CGwillWin