Exkluzívny PS4 horor S.O.N dostal nový trailer

Exkluzívny PS4 horor S.O.N dostal nový trailer
10:42, 08.10.2018

Žáner psychologických hororov sa koncom tohto roka (presne 11. 12. 2018), rozšíri o potencionálne nádejný kúsok pod názvom S.O.N. Táto skratka je odkazom na reálnu lesnatú plochu v štáte Pennsylvánia, ktorej tamojší obyvatelia nepovedia inak než ako "South of Nowhere". Názov je teda pomerne temným sám o sebe a autori zo štúdia RedG sa nás okrem neho, pokúsia poriadne vystrašiť aj dúfajme kvalitným obsahom.

Príbeh by sa dal už dnes nazvať ako tradičným filmovým folklórom, minimálne v žánre hororov, keďže budeme sledovať osud vystrašeného otca pátrajúc po svojom stratenom synovi. Jeho kroky, ako správne predpovedáte, povedú do spomenutého lesa s temnou povesťou a ako sa tak budeme prechádzať medzi hustými stromami, nájdeme pár znepokojivých VHS pások. To čo na nich bude, je zároveň jedným z dôvodov, prečo v lese budeme musieť ostať až do samotného konca a teda rozuzlenia celej pointy.

Osobne, ako váš lokálny špecialista na nákup plienok pre dospelých, sa zatiaľ na hru samotnú rozhodne teším, ale nebudeme ešte predbiehať udalostiam. Miesto toho si doprajme pokojných pár minút u najnovšieho a dosť podareného videa. Nech sa páči, lesík už volá.


DALŠÍ

CGwillWin