Pracuje nakoniec Rocksteady na ďalšej Batman hre?

Pracuje nakoniec Rocksteady na ďalšej Batman hre?
19:28, 07.10.2018

Spoločnosť Rocksteady bez akýchkoľvek diskusií vrátila lesk a čaro adaptáciám komiksov v hernom prostredí a svojou Arkham sériou z univerza Batman, si vytvorili po celom svete milióny fanúšikov. Svojho času, po vydaní malej VR odbočky, sa však nechali počuť, že táto IP je pre nich uzatvorenou knihou a aby ostali aj naďalej kreatívnym celkom, je nutné prísť s niečím novým. Následne nastalo na pár rokov ticho, ktoré defacto trvá do dnes. Avšak s malým rozdielom. Donedávna sme boli takmer definitívne presvedčený, že ich záhadný nový projekt bude niesť červený plášť a logo Supermana. Na tohtoročnej E3 malo dojsť (podľa špekulácií) k ohláseniu práve takejto značky, ale ako vieme nič také sa nestalo. Čas plynul ďalej a aktuálne sa opäť vynorili nové a údajne zaručené správy.

Podľa nich si Rocksteady ešte raz skúsi omočiť prsty vo svete temného rytiera a tentokrát to bude pod názvom Batman: Arkham Universe. Únik dohadov je dokonca košatý na detaily. Hra bude údajne predstavená ešte tento rok a jej vydanie následne realizované koncom roku 2019. Medzi platformami je podľa očakávaní celý ansámbel vrátane PC, avšak mimo konzole Switch. Súčasťou konceptu nebude len singl režim, ale aj prepracovaná kooperácia, či dokonca multiplayer. Medzi postavami, ktoré sa v hre objavia a budú plne hrateľné by sme našli všetkých hrdinov točiac sa často okolo Batmana, a tak to má byť klasicky Robin, Nightwing, Batwoman, Catwoman, Batgirl, Red Hood a ďalší. Rozloha mapy sa bude tentokrát oproti poslednej časti zväčšovať o viac ako jeden krát a celkové vyznenie mesta má prejsť komplexnou premenou. Hra teda bude vyzerať inak a celkovo lepšie než v Arkham Knight.

Nasleduje hromada ďalších podrobných faktov, z ktorých však ani jeden nemusí byť vôbec realita a tak to rovno utneme jedinou reálnou spojkou k tejto vlne špekulácií. Spoločnosť Warner Bros. Interactive Entertainment si totižto skutočne registrovala domény arkhamuniverse.com, dcarkhamverse.com, thearkhamuniverse.com a dcarkhamuniverse.com. To je ale nateraz všetko čo sa viaže na prípadnú novú hru od Rocksteady, ktorá by mohla byť ďalším Batmanom, ale aj úplne niečím iným.


DALŠÍ

CGwillWin