Sledujte první gameplay z multiplayerové akce World War 3

Sledujte první gameplay z multiplayerové akce World War 3
20:27, 25.08.2018

Vývojáři z polského studia The Farm 51, kteří na sebe výrazně upozornili díky hře Get Even z minulého roku, aktuálně naplno lákají na neméně zajímavý avšak svým pojetím naprosto odlišný titul s názvem World War 3. Zatímco Get Even byla čistě singleplayerová fps s hororovými prvky, tak World War 3 je naopak nefalšovanou masivně multiplayerovou akcí. Zejména letos je ale konkurence v tomto žánru opravdu silná.

Kromě neotřesitelné dvojici v podobě nového Call of Duty a Battlefieldu se letos na trhu objeví ještě nadějně vypadající Insurgency: Sandstrom, takže poláci budou muset přinést něco opravdu kvalitního a unikátního. Jak můžete vidět z oficiálního gameplay traileru i samotné půlhodinové ukázky z hraní, tak se World War 3 nejvíce dá přirovnat právě k série Battlefield. Kombinace rozsáhlého bojiště až pro 64 hráčů v kombinaci s těžkou technikou na první pohled akci od DICE jednoznačně připomíná.

The Farm 51 se ale podle svých slov daleko více zaměří na realismus, pocit ze střelby a taktiku. Dalším důležitým rozdílem oproti chystanému Battlefieldu bude ale už samotné zasazení a časové období. Zatímco v Electronic Arts spoléhají na osvědčenou a v posledních letech hráči chtěnou druhou světovou válku, tak The Farm 51 hráčům ukážou, jak by mohla vypadat třetí světová válka za použití současné bojové techniky. Výsledku bychom se měli dočkat na podzim letošního roku, kdy World War 3 vstoupí do programu předběžného přístupu na Steamu.


DALŠÍ

CGwillWin