akce
Biomutant bol síce odložený, ale stále láka prostredníctvom videí

Biomutant bol síce odložený, ale stále láka prostredníctvom videí
11:19, 24.08.2018

Je veľmi náročné vrátiť sa do redakcie z tak veľkej akcie, akou je ešte prebiehajúci Gamescom 2018 a okamžite nabehnúť do svojho vlastného tempa produkcie článkov, ktoré je hlavne podložené dostatočnou informovanosťou. Aj cez snahu kolegov však vidím veľa opomenutého materiálu, a tak si teraz poďme spoločne doplniť pár medzier.

Najväčší projekt spoločnosti THQ Nordic je jednoznačne minuloročný šok menom Biomutant. Vývojári z Experiment 101 v ňom skĺbili open world koncept s akčnou RPG, ktorá už od prvého pohľadu svojím prostredím zaujme a možno v pár prípadoch aj uchváti. Projekt ako taký nemal nikdy oficiálny dátum vydania a tak nemôžeme jasne tvrdiť, že jeho najnovší odklad na leto roku 2019, je nejakým spásnym odkladom o dlhý čas. Je jasné, že pri kadencii oznamovania a využívania licencií aké nové THQ vlastní, sa táto spoločnosť nechce v prípade svojej najväčšej hry unáhliť, a všetko má v pláne vyladiť ako sa to len bude dať.

To však neznamená, že by si do Nemecka nepriviezli súčasný stav vývoja, ktorý si môžete spolu s nami skontrolovať cez gameplay videá, ako aj cez špeciálny Gamescom trailer. Nech sa páči nižšie.


DALŠÍ

CGwillWin