Realm Royale beta příští týden na konzolích

Realm Royale beta příští týden na konzolích
09:09, 25.07.2018

Jak všichni víme, kdo dneska nemá Battle Royale hru jakoby neexistoval. Nebudeme se pozastavovat nad tím, že je to úplně zcestný přístup, ale je to tak. Před nějakou dobou jsem tu psal, že Hi-Rez Studios pracují na Battle Royale pro Paladins. Utekl nějaký čas a už to nejsou Paladins: Battlegrounds, ale Realm Royale (všimněte si vývoje - nejdříve cílíme na PUBG pak na Fortnite).

Už nějakou dobu běží na PC a našla si určité publikum. Hi-Rez hru tlačí tak moc, že pořádá turnaje pro streamery s obrovskými finančními částkami (např. 100 tisíc dolarů). Prostě snaží se ukousnout koláč Fortnite co to jde. Ostatně jako už to dělali u Overwatch, kde měli ale výhodu, že oproti nim byli zdarma.

Jinak je to standardní BR hra - 100 hráčů, obří mapa, je třeba najít zbraně atd. Ale přidává pár svých nápadů. Třeba hned neumíráte a změníte se na půl minuty v kuře. Pokud se podaří tu půlminutu přežít opět se změníte v hráče. Nějaké prvky hero shooteru a abilit, protože tu jsou třídy bojovníků. Dokonce jsou tu i mounti na rychlejší pohyb po mapě. A zajímavý crafting, který umožní vyrobit silnější zbraně během zápasu.

Pokud tedy chcete zkusit něco jiného tak Realm Royale je dostatečně jiný. Bizarní mix střílení a fantasy působí dost nesourodě, ale některé mechaniky můžou zaujmout. Příští týden startuje uzavřená beta na PS4/XONE a přihlásit se můžete ZDE.


DALŠÍ

CGwillWin