Agony prepadol na celej čiare a navyše potápa svojich autorov

Agony prepadol na celej čiare a navyše potápa svojich autorov
20:31, 26.06.2018

Platforma Kickstarter, a ostatne všetky jej menej populárne a striktné game mutácie, je stále len forma poskytnutia pomoci zo strany bežných hráčov a človek nikdy nevie ako daná kampaň dopadne, a či vôbec jeho "dar" nájde uplatnenie. Existujú však prípady kedy všetko od samého začiatku vyzerá maximálne nádejne, peniaze sa vyberú a projekt raketovým tempom putuje na trh, a nakoniec je z toho totálny debakel.

Niečo podobné nedávno postihlo na prvý pohľad zaujímavý horor z Poľska, ktorý nám v minuloročnej prezentácii sľuboval neobyčajný výlet do samotného pekla, to všetko v brutálnej FPS akcii s prvkami vývoja. Agony (PC, PS4, XOne) však svojmu sľubu nedostál, a z potencionálneho hitu sa stala nedokončená fraška plná chýb a nelogických mechanizmov. V súčasnosti navyše hra svojou existenciou defakto potápa spoločnosť Madmind Studio, ktorá sa potýka s finančnými problémami a do toho sa ešte snaží opravovať na celej tejto svojej "Agónii" čo sa len dá.

Ten kto naivne čakal na akúsi neupravenú verziu s názvom Agony: Unrated, ktorá by vyšla na PC bez distribútora a zisk z nej by tak išiel priamo do kapsy autorov, tak ten si môže nechať zájsť chuť (ak mu ešte nejaká ostala samozrejme), keďže práce na nej boli ukončené a nikdy neuzrie svetlo sveta. Aj takto končí ďalší z rady herných Kickstarter snov.

Klik pro zvětšení (Agony prepadol na celej čiare a navyše potápa svojich autorov)


DALŠÍ

CGwillWin