Kontroverzný projekt Active Shooter už na Steame nenájdete

Kontroverzný projekt Active Shooter už na Steame nenájdete
13:00, 31.05.2018

Opäť sa zase raz musím politicky ušpiniť, aby som bol schopný túto novinku patrične ohraničiť korektnosťou, v prvom rade so záujmom informovať. V zámorí sa to totižto posledné mesiace a roky zase točí hlavne okolo vrahov na školách, ktorým buď spolužiaci ubližujú do takého stupňa až to konkrétne osoby nevydržia a konajú, alebo sú to už od základu chorý a zle vychovaný ľudia.

Tak či onak, na týchto smutných faktoch sa rozhodol zarábať aj vývojár menom Ata Berdiyev, ktorý na Steam službu už dávnejšie hodil akýsi akčný simulátor na štýl "vrahov na školách". Projekt Active Shooter vyvolával veľké a otvorene negatívne ohlasy na strane verejnosti, ktoré Valve krotilo faktom, že samotnú hru využívajú ako zbernicu informácií a kto si ju teda stiahne je okamžite monitorovaní ako potencionálna hrozba spoločnosti. Aktuálne však hra definitívne zmizla a to aj s ďalšou tvorbou spomínaného autora, čo logicky každý považoval za reakciu na negatívne ohlasy.

Realita je však úplne iná, keďže Valve údajne zistilo, že samotný Ata Berdiyev je podvodník, ktorý zavádza alebo zavádzal konzumentov pomocou pochybných praktík, navyše porušoval zástup autorských práv, čo sa už Valve natoľko nepáčilo a preto ho zmazalo so všetkým čo kedy na Steam hodil.


DALŠÍ

CGwillWin