Pokémon Let’s Go! Pikachu/Eevee ohlásený na Switch

Pokémon Let’s Go! Pikachu/Eevee ohlásený na Switch
10:06, 30.05.2018

Tá zmes špekulácií a dohadov bola pred pár hodinami definitívne ukončená, a to počas bleskovej konferencie spoločností The Poémon Company a Nintenda. Ešte tento rok (16. 11. 2018) bude na Switch vydaná dvojica RPG Pokémon Let’s Go! Pikachu Version a Pokémon Let’s Go! Eevee Version. Odlišnosť sa bude opäť sústrediť len okolo hlavného Pokémona, ktorého môžete previesť cestou za najlepším trénerom oblasti Pallet Town.

Klik pro zvětšení (Pokémon Let’s Go! Pikachu/Eevee ohlásený na Switch)

Celkovo bude možné pochytať 151 vreckových príšeriek a vytrénovať ich podľa vlastného uváženia. Veľkou novinkou však bude samotný lov. Tentokrát už bude všetko prebiehať podobne ako v známom a stále populárnom mobilnom projekte Pokémon GO! Konečne teda u Switch konzole využijete aj dotykovú obrazovku, ak sa vám nebude chcieť ovládať všetko jednou rukou cez Joy-con. Aj toto je totižto možné a to z dôvodu, že druhým pad môžete zase dať svojmu priateľovi a spustiť tak formu kooperácie. Ďalšia veľká novinka.

Klik pro zvětšení (Pokémon Let’s Go! Pikachu/Eevee ohlásený na Switch)

Súboje doznajú menších zjednodušení, ale ostávajú na báze postupných ťahov. Samotné zjednodušenie má však svoj dôvod. Na rok 2019 je totižto na Switch už pripravovaný úplne nový Pokémon projekt, ktorý má uspokojiť všetkých "core" fanúšikov tejto IP a teda pôjde o niečo masívne a veľké. Nižšie vás už čaká trailer a je len dodám, že aktívny hráči aplikácie GO budú môcť svojich Pokémonov presúvať z telefónu na Switch, čo je určite vítané spestrenie.


DALŠÍ

CGwillWin