Vďaka tomuto zariadeniu budete môcť ovládať hry akýmkoľvek údom

Vďaka tomuto zariadeniu budete môcť ovládať hry akýmkoľvek údom
19:24, 18.04.2018

Opäť som si dovolil z vlastnej chorej mysle vytiahnuť jeden poburujúci nadpis, ale fakty sú hold fakty, čo platí aj v tomto prípade. Spoločnosť CapLab, sídliaca v neďalekom Nemecku, sa rozhodla rozšíriť ponuku originálnych herných periférií a chystá sa na trh priniesť ovládač s názvom Bcon.

V zásade ide o malú krabičku so základnými motion schopnosťami, ktorú jednoducho prepojíte cez bluetooth s vaším PC, a následne si už stačí vybrať ľudskú končatinu, kam si zariadenie pripnete. Reklamné letáky prezentujú Bcon cez ľudskú nohu, čím sa pomocou jednoduchého náklonu dopracujete k možnosti akéhokoľvek voliteľného tlačidla, ktoré už nebude nutné používať na klávesnici alebo klasickom pade.

Kto má teda potrebu ovládať hry ako chobotnica, určite mu Bcon môže prísť zaujímavým doplnkom k bežnému hraniu. Na jedno nabitie vydrží slušných 6 hodín a v jeho vnútri nájdeme procesor Cortex M4, či motor schopný produkovať dostatočne silné vibrácie. To sa ale zase dostávame somárskym a dosť nechutným mostíkom späť k nadpisu.


DALŠÍ

CGwillWin