Třetí Banner Saga dostává nový trailer a datum vydání

Třetí Banner Saga dostává nový trailer a datum vydání
19:44, 13.04.2018

Závěrečný díl severské RPG série The Banner Saga dostal přesné datum vydání, které autoři ze studia Stoic stanovili na 24. července/júla tohoto roku. Potěšující a překvapivou zprávou je to, že se hra v tento den podívá nejen na Windows a Mac, ale i na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Pokud si plánujete hru pořídit na PC, tak dostanete na výběr ze tří verzí. Kromě základní edice za 25 eur bude k dostání i deluxe edice za 30 eur, jež navíc obsahuje soundtrack, tapetu, mapu a herní předmět Gold Wasp. Pro nejvěrnější fanoušky je připravena ještě legendární edice za 40 eur, která se navrch pochlubí novelou The Gift of Hadrborg, legendárním předmětem Petrie Clan Ring a hodností Shadow Walker. V případě, že si hru předobjednáte, tak dostanete jako bonus Dredge Ally Pack obsahující speciálního hrdinu nebo exkluzivní část soundtracku.

Vývojáři rovněž oznámili, že se po vydání plánují věnovat portům pro iOS a Android, kde objevily i předchozí dva díly. Jedničku a dvojku by si navíc měli časem užít i majitelé Nintenda Switch. Na závěr se ještě hodí zmínit čerstvě oznámená kompletní fyzická edice všech tří dílů, která vyjde na PS4 a Xbox One 27. července/júla. Mrazivý výlet na daleký sever si tedy bude moci užít opravdu každý.


DALŠÍ

CGwillWin