Blizzard stále neplánuje World of Warcraft a Heroes of the Storm na konzole

Blizzard stále neplánuje World of Warcraft a Heroes of the Storm na konzole
10:42, 11.04.2018

Popularita MMO a MOBA produkcií je dnes stále vysoko a tak sa niet čomu čudovať, že tie najväčšie značky krúžiace okolo týchto ikoniek sú predmetom možných diskusií. Často padajú otázky na prerobenie slávneho a stále podporovaného sveta World of Warcraft do konzolovej podoby, čo by určite našlo svoju cieľovú skupinku.

Spoločnosť Blizzard Entertainment sa nedávno zúčastnila zámorskej akcie PAX East, kde jej zástupcovia museli odpovedať aj na otázky okolo portu tretej časti Diablo na Switch (veľa náznakov avšak žiadne oficiálne potvrdenie), a umne z toho vybrúsili klasickým krútením hlavou zo strany na stranu a úsmevom ako čerešničkou na torte.

Pri otázke na prípadné porty hier World of Warcraft a Heroes of the Storm sa im však už jazyky rozviazali a odpoveď bola v celku očakávaná a logická. Producent WoW Daniel Stahl

doslova povedal, že tieto dve univerzá sú a vždy boli primárne vytvorené pre PC. Preto akákoľvek snaha ich pretvoriť na pohodlné používanie pre špecifický segment konzol by bola náročná, ba možno až nemožná s nejakým uspokojivým a pozitívnym výsledkom. Aj preto nateraz nič také nemáme očakávať.


DALŠÍ

CGwillWin