Funcom na nás chystá taktickú adventúru s názvom Mutant Year Zero

Funcom na nás chystá taktickú adventúru s názvom Mutant Year Zero
20:11, 28.02.2018

Celým názvom ide o projekt Mutant Year Zero: Road to Eden a nórska spoločnosť Funcom (známa hlavne vďaka vlastníctvu hernej licencie na Conana), ho produkuje po boku kolegov z The Bearded Ladies. Mutant Year Zero bude servírovať vysoko pravdepodobný scenár pre našu zem, a teda jej záhubu v podobe klimatických katastrôf. V jeho prípade ide extrémne zmeny klímy, globálnu hospodársku krízu, smrteľnú pandémiu a zvyšujúce sa napätie medzi starými a novými super veľmocami. Po prvýkrát od roku 1945 sa totižto opäť použili jadrové zbrane v ozbrojených konfliktoch. Husté oblaky rádioaktívneho prachu sa zdvihli a prehnali z východu na západ, čoho výsledkom je fakt, že ľudská rasa zomiera na následky svoje vlastnej neschopnosti. Zem začne následne plodiť mutantov.

Autori sa už teraz búchajú do pŕs a tešia sa na reakcie hráčov milujúcich koncept XCOM série. Presne ten sa totižto stal nosným pilierom pri vývoji Mutant Year Zero: Road to Eden. Hráči musia prevziať kontrolu nad tímom nepravdepodobných hrdinov, ako sú napríklad menovite Dux (hovoriaca kačica) a Bormin (kanec s poruchou osobnosti) a pomôcť im sa presúvať po apokalypsou zničenej matičky zemi. Prostredie bude čítať rozpadajúce sa diaľnice plné mutantov a príšer na každom rohu. Konečný cieľ je jasne daný: zachrániť sa tým, že nájdete legendárny Eden.

Klik pro zvětšení (Funcom na nás chystá taktickú adventúru s názvom Mutant Year Zero)

Klik pro zvětšení (Funcom na nás chystá taktickú adventúru s názvom Mutant Year Zero)

"Naším cieľom je spojiť hlboký a taktický boj ala " XCOM "s členitým príbehom, ktorý sa rozvíja pri prehliadaní zarastených lesov a opustených miest, to všetko navyše s tímom mutantov. Miešanie s real-time stealth nápadmi vám dáva jedinečný spôsob, ako pristupovať alebo sa vyhnúť bojovým situáciám, s ktorými sa stretávate pri skúmaní. "

Uviedol Ulf Andersson výkonný producent v Bearded Ladies a dizajnér akčného Payday.

Funcom prinesie tento nádejný titul už budúci mesiac na GDC 2018 kde ho ukáže v hrateľnej forme. Akonáhle tak budeme mať nejaké nové obrazové záznamy, určite vás budeme okamžite informovať.


DALŠÍ

CGwillWin