Assassin's Creed Origins a první velké DLC

Assassin's Creed Origins a první velké DLC
09:27, 09.01.2018

Ubisoft s Assassin's Creed Origins zkusil něco trochu jiného v sérii a rozhodně se mu to vyplatilo. Krásné prostředí Egypta alespoň na mě zafungovalo výtečně a hru jsem si neskutečně užíval. Proto mě těší, že Ubisoft oznámil, že už tento měsíc přijde první DLC, které spadá do Season Passu hry.

V DLC The Hidden Ones se Bayek a jeho Assassíni vydají do nové části mapy, kde se střetnou s Římany. Jak velké DLC bude Ubisoft neříká, pouze používá marketingové "obrovský nový příběh". Maximální level se zvedne ze 40 na 45, ale nové skilly nepřibudou. Zdá se, že k oslavě (a ehm k reklamě) dostanou všichni nový quest, který pravděpodobně DLC odstartuje.

Klik pro zvětšení (Assassin's Creed Origins a první velké DLC)

Vrátí se také Trials of the Gods, které dneškem počínaje přináší souboj s Anubisem, který potrvá týden. Poté od 23. ledna bude probíhat boj se Sobekem. Update také přinese nové balíčky exkluzivního vybavení, které lze zakoupit za reálné peníze - např. For Honor Pack. Některé předměty z předchozích balíčků se pak přesouvají do Heka truhel (loot boxy) tudíž půjdou získat zadarmo. A i nějaké nové odměny v Uni Clubu se najdou.

DLC je součástí Season Passu a cenu samotného DLC zatím neznáme. Stejně tak přesný datum na Ubisoft Blogu není, pouze že tento měsíc.


DALŠÍ

CGwillWin