EA drží nový negativní rekord na Redditu díky Star Wars

EA drží nový negativní rekord na Redditu díky Star Wars
10:43, 13.11.2017

Star Wars: Battlefront 2 je na pořadí tento týden v pátek (nic moc datum vydání pro krabicovku v ČR) a jelikož už od minulého týdne frčí trial v rámci EA Access. Lidé se dali do zjišťování jak to je se změnou toho "pay-to-win", který byl v betě hry. Inu zprávy nezní moc dobře.

Sice EA a DICE přidali do hry jakési "brány" tedy levelové milníky, které zabrání zakoupení nejsilnějších schopností hned na startu. Vypadá to však, že jde spíše o kosmetickou úpravu, protože člověka s potřebou utrácet přibrzdí jenom minimálně. Prostě lze získat podstatnou výhodu, když budete platit více, to je fakt.

Velkou vlnu nevole však vzbudila informace, že k odemčení nového hrdiny (Darth Vader atd.) bude potřeba přibližně 40 hodin hraní a nebo jen tučné konto. Lidé nadávají všude možně a jedno téma na Redditu bylo nadmíru úspěšné. Naštvaný hráč napsal "Opravdu? Zaplatil jsem 80USD, abych měl Vadera zamčeného?" a toto téma vyvolalo reakci oficiálního komunitního účtu EA.

Ten napsal celkem dlouhý příspěvek k vidění níže. Kde obhajuje herní progres a odemykání hrdinů, aby hráč byl pyšný na své úspěchy. Dále, že vše monitorují a dělají malé změny v získávání kreditů a aby hráči měli dostatek výzev a odměn. A že dále budou naslouchat komunitě a dávat informace jak jen to jde.

Klik pro zvětšení (EA drží nový negativní rekord na Redditu díky Star Wars)

A reakce na Redditu? Tento příspěvek EA je historicky nejvíce "downvotovaným" (něco jako palec dolu) příspěvkem historie Redditu. Dosavadní rekordman byl příspěvek, který si satiricky řekl o to, aby byl downvotován. Ten měl 24 tisíc downvotes a příspěvek od EA? Ten ten rekord naprosto překonal - má jich už 179 tisíc. Hezký úspěch pro EA a doufám, že si všichni akcionáři užívají negativní mediální slávu, protože to je určitě věc, kterou mají nejraději.


DALŠÍ

CGwillWin