Monster Hunter World beta a nové trailery

Monster Hunter World beta a nové trailery
08:14, 31.10.2017

Na včerejší konferenci Sony z Paris Games Week se ukázal také Capcom s jeho připravovaným a u mě napjatě očekávaným Monster Hunter World. Hlavní oznámení bylo, že hra bude mít betu v prosinci. Ta odstartuje přesně 9.12. a bude exkluzivní na PlayStation 4.

Bude obsahovat celkem tři questy, které půjde hrát v singlu či co-opu. Dva z nich budou v Great Forest a bude se lovit Jagra a Anjanath. Třetí quest bude v pouštním Wildspire Waste a utkáme se se starým známým Barrothem. Druhou věcí je, že Sony s Capcomem uzavřelo dohodu a oblíbená Aloy z Horizon Zero Dawn bude dostupná v MHW. Půjde si vyrobit její luk a brnění a půjde také mít jí podobný obličej. Perličkou je převlek pro kočičího parťáka Palico, který připomíná roboty z Horizonu.

A do třetice je tu představení nové herní oblasti jménem Rotten Vale. Nebezpečné prostředí, kde čím dlouběji v něm jste, tím více nebezpečné je a prostor pokrývá toxická mlha.

Takže beta pouze na PlayStation 4 už 9.12. bude k ní třeba PS+, ale další informace sděleny nebyly. Samotná hra vychází na PS4 a XONE už 26.1.2018 s tím, že PC verze bude následovat s menším zpožděním.


DALŠÍ

CGwillWin