České Mashinky nabírají cestující v early accessu

České Mashinky nabírají cestující v early accessu
22:20, 07.10.2017

Po osmi letech vývoje se česká vlaková strategie Mashinky dostala do fáze early accessu, díky čemuž mohou do tohoto slibně rozjetého vlaku naskočit i běžní hráči. Fanoušci železnice a tycoonů o hře určitě neslyší poprvé, protože právě z kultovního Transport Tycoonu si Mashinky hodně berou. V žádném případě se ale nejedná o kopii, remake nebo něco podobného. Mashinky stojí na vlastních unikátních mechanismech. Autor Jan Zelený vytvořil pro hru vlastní engine, který vám dovoluje libovolně přepínat mezi 2D režimem pro stavění a 3D pohledem, jenž vám dokonce umožní usednout přímo do lokomotivy.

V aktuálním stavu si užijete 2 historické epochy s několika lokomotivami a vagóny, s nimiž se jakožto vedoucí dopravní společnosti pokusíte vybudovat obří železniční impérium. Našince určitě potěší nejen česká lokalizace, ale také přítomnost českým měst, takže pokud nejste spokojeni s dopravním spojením do vaší rodné hroudy, můžete těm zlotřilým Českým drahám ukázat, jak se to dělá.

V budoucnu se můžete těšit na celkem 7 epoch, multiplayer až pro 8 hráčů nebo možnost manuálně řídit vlak. Do toho samozřejmě přibudou nové lokomotivy, vagóny, questy a podpora modifikací. Mashinky ale již v současném stavu dokáží zabavit na opravdu dlouhou dobu, takže pokud vás zaujaly, určitě zamiřte na Steam, Humble Bundle nebo přímo na oficiální stránky, kde se hra prodává za necelých 23 eur/600 korun.


DALŠÍ

CGwillWin